SunBrite lanceert 46 inch Full HD TV voor buiten

21 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
SunbrightTV-4630HS

Een TV die bedoeld is voor de huiskamer heeft een zeer korte levensduur wanneer je hem buiten plaatst. Om deze reden heeft SunBriteTV een serie HDTV's ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn voor buiten gebruik. Een nieuw model in deze serie is de 4630HD 46 inch Full HD TV.

De TV heeft een 1080p resolutie, geïntegreerde speakers en maakt gebruik van een ASA plastic hars om de TV te beschermen tegen de elementen. Deze speciale hars beschermt de interne TV componenten en hardware tegen regen, vuil, insecten en de elementen waardoor een lange levensduur buiten gegarandeerd wordt. Het scherm heeft een anti-reflectie laag, is impact en kras bestendig.

De geïntegreerde speakers hebben een vermogen van 20 Watt en de set heeft zowel een koeling als een verwarming om ook in koud weer TV te kunnen kijken. De TV is bestand tegen temperaturen tot 50 graden dankzij de koeler en tot -30 graden dankzij de verwarming. Qua aansluitingen heeft de 4630HD vier HDMI inputs, component, VGA, S-Video en Composiet ingebouwd. Voor 4.195,00 dollar kun je de TV vanaf heden aanschaffen.

Reacties (0)