Magische ‘Black box’ voor beter HD beeld

03 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
isol8-vmc1080small-728-75

Er is een apparaat ontwikkeld wat pretendeert de beeldkwaliteit van je HD signaal te verbeteren, simpelweg door het signaal ruis vrij te maken. Het apparaat, ook wel de black box genoemd, heeft als naam de ISOL-8 VMC1080. Het komt er op neer dat dit kleine doosje frequenties filtert die het HD (of SD) video signaal kunnen beïnvloeden.

Volgens de makers biedt het apparaat “een schone, stabiele en ruis vrije aanvoer naar elk willekeurig video display, om de beeldkwaliteit te verbeteren en te beschermen tegen destructieve voltage pieken.”

De VMC1080 kan gebruikt worden voor alle soorten en maken AV apparatuur – plasma, LCD, beeldbuis, projectors, etc. – en reduceert volgens de fabrikant motion artifacts, verbetert het contrast, produceert levendigere kleuren, verbetert de beeld diepte en als laatste.. geeft een scherper, beter gefocust en minder korrelig beeld.
Ondanks dat de resultaten van systeem tot systeem kunnen verschillen geeft ISOL-8 aan dat gebruikers altijd nog beeld verbeteringen gevonden hebben.

Momenteel is de VMC1080 alleen nog verkrijgbaar in The UK voor 189 Pond (Ongeveer 210 euro). Wanneer het apparaat naar Nederland komt is nog niet bekend. Ga naar www.isol-8.co.uk voor meer info.

Reacties (0)