Jalg introduceert nieuwe tv-standaarden voor Nederland en België

02 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
jalg-tv-stand

Er is vanaf nu een nieuw merk in Nederland en België actief dat tv-standaarden maakt. Ook kun je er een mediabox of soundbar op kwijt. De prijzen van de verschillende soorten televisiestandaarden variëren van 299 tot 449 euro per stuk.

Dit zijn de tv-standaarden van Jalg

Vanaf nu kun je televisiestandaarden kopen van het merk Jalg. Het merk is actief in zowel Nederland als België. De standaarden zijn ontworpen en gemaakt in Estland, uit materialen als eikenhout, berkenhout of staal en kunnen een tv veranderen in een stijlvol meubelstuk. Ondanks het minimalistische design is er alsnog ruimte voor extra apparaten. En dankzij het design is het mogelijk het meubel eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast worden er steunen meegeleverd waarop je een soundbar of mediaspeler kunt plaatsen.

De basis van de Jalg tv-standaard bestaat uit een frame van koolstofstaal waaraan naar keuze 55 cm hoge houten of metalen poten bevestigd worden. Het meubel is geschikt voor tv’s van 42-inch of tenminste negentig cm breed, tot en met 65-inch met een maximum gewicht van 25 kilo, en compatibel met de VESA-maten 200 tot 400 mm. Een soundbar mag niet meer dan vijf kilo wegen of 84 centimeter breed zijn. Verder kun je ervoor kiezen een mediaspeler of settopbox achter de tv te plaatsen, zodat je alleen de televisie ziet staan.

Prijs en beschikbaarheid

Prijzen van de Jalg tv-standaard variëren van 299 tot 449 euro. Meer informatie vind je op de website van de fabrikant.

Reacties (0)