Grand Canyon Adventure op 3D Blu-ray verkrijgbaar

04 augustus 2010 1 Minuut 4 Reacties

Omniversum@home stapt in de derde dimensie met de release van de IMAX-film Grand Canyon Adventure, river at risk op 3D Blu-ray. Grand Canyon Adventure werd oorspronkelijk vertoond in IMAX 3D theaters en is gescanned met een resolutie van 8K. Het 3D IMAX filmmateriaal is als bron zo briljant dat samen met de 8K scan de uiteindelijke 3D Blu-ray disc het beste beeld geeft dat je je kunt voorstellen. Grand Canyon Adventure bevat niet alleen een 3D menu, maar ook ondertitels in 3D.

Omniversum@home is het DVD label van het Haagse grootbeeld filmtheater Omniversum. Omniversum heeft in haar 25-jarige geschiedenis een bijzondere reputatie opgebouwd als hét filmtheater dat de beste kwaliteit in filmervaring garandeert. Die reputatie wordt met deze Omniversum@home release wederom bevestigd.

Grand Canyon Adventure, River at Risk Grand Canyon Adventure – met Robert F. Kennedy jr, Wade Davis en hun dochters – combineert adembenemende rafting-actie op de Colorado-rivier en de grootsheid van de Grand Canyon om een belangrijk verhaal te vertellen. Hoe gewone mensen het verschil kunnen maken bij de bescherming van onze planeet. We raken zeer snel schoon en vers water kwijt. De Verenigde Naties verwacht dat liefst veertig procent van de wereldbevolking in 2050 een levensbedreigend watertekort heeft.

De Grand Canyon Adventure 3D Blu-ray disc versie is vanaf 31 augustus beschikbaar voor een adviesprijs van 29,95 Euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

marcel

marcel
07 augustus 2010 om 13:39

is deze 3D bluray dan te zien op de samsung 3D tv met die 3d brillen ?
of moet je deze dan kijken met de rood blauwe kartonen brillen
en waar kan je dat dan zien bij aankoop , waar je op moet letten?
of is die dan misschien ook al snel te downloaden?

Inloggen


07 augustus 2010 om 14:07

Dit is een echte 3D Blu-ray disc en te gebruiken bij je Samsung TV met 3D brillen. Je kunt het zien aangezien op de hoes van de andere techniek vaak staat dat er brilletjes bij zitten. Ook mag het 3D Blu-ray logo er dan niet opstaan, en er staat een waarschuwing op dat het alleen bekeken kan worden met een 3D TV en 3D brillen. Bovendien laten wij hier geen nieuws zien voor 3D met rood/blauw brilletjes 🙂

Inloggen
marcel

marcel
08 augustus 2010 om 00:04

bedankt voor je reactie
en het is leuk om de nieuwtjes te lezen op de site

Inloggen


08 augustus 2010 om 01:57

Graag gedaan! Blijf ons vooral volgen..

Inloggen