Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D op 3D Blu-ray

18 oktober 2010 1 Minuut 0 Reacties
dinosaurs alive 3D blu ray packshot

Na het overweldigende succes van Grand Canyon Adventure 3D, lanceert Omniversum@home twee nieuwe IMAX titels in 3D Blu-ray: Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D. Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D werden oorspronkelijk vertoond in IMAX 3D theaters. Beide titels bevatten niet alleen een 3D menu, maar ook ondertitels in 3D.

Dinosaurs Alive! 3D en Wild Ocean 3D zijn vanaf 30 november verkrijgbaar via de webshop van Omniversum en de bekende verkoopkanalen voor een adviesprijs van 29,95 euro. Deze Blu-rays kunnen ook in 2D worden bekeken met een reguliere TV en een Blu-ray speler.

Dinosaurs Alive! 3D

Ontrafel de mysteries die zich recht onder je voeten bevinden in Dinosaurs Alive! 3D. Volg ’s werelds meest vooraanstaande paleontologen in dit overweldigende IMAX avontuur bij sommige van de meest bijzondere dinosaurus opgravingen ooit. We reizen mee over de exotische duinen in de Gobi woestijn in Mongolië en langs de zandstenen rotsformaties in New Mexico en stuiten op een van de grootste vondsten in de geschiedenis: de oudste dinosaurus die ooit in Amerika gevonden is! Door verbluffend echte computer animaties komen de dinosaurussen en het landschap waarin zij leefden bij elke wending in het verhaal tot leven!

Wild Ocean 3D

Reacties (0)