Ultimate Ears presenteert UE MEGABOOM-speaker

05 januari 2015 1 Minuut 0 Reacties
ue-megaboom

Ultimate Ears breidt zijn lijn van mobiele speakers uit met de UE MEGABOOM; een nieuwe draagbare, krachtige en draadloze speaker. Deze speaker moet volgens de fabrikant in alle opzichten beter zijn dan zijn kleinere broertje de UE BOOM.

UE MEGABOOM

Ultimate Ears kondigt een nieuwe familielid binnen de UE-serie aan: de UE MEGABOOM. De UE MEGABOOM biedt, net zoals de UE BOOM, een 360-graden geluid met, volgens Ultimate Ears, krachtige bass. De UE MEGABOOM heeft een akoestische skin, die zowel waterproof (IPX7 gecertificeerd) als vlekbestendig is, heeft een draagbaar ontwerp, weegt minder dan 900 gram, beschikt over een oplaadbare accu die 20 uur mee gaat en heeft een Bluetooth-bereik van 30 meter.

Daarnaast kan het volume verdubbeld worden met een tweede UE MEGABOOM of UE BOOM via de draadloze Double Up-functie. Zowel de UE MEGABOOM als de UE BOOM worden regelmatig voorzien van updates met nieuwe functies die toegankelijk zijn via de gratis apps voor iOS of Android, zoals in- en uitschakeling op afstand, de alarmfunctionaliteit en volledig aanpasbaar geluid. Vanaf nu is het ook mogelijk draadloos updates uit te voeren. In de toekomst worden er mogelijk meer functies toegevoegd.

Je kunt de speaker koppelen aan je smartphone en tablet, mits ze over bluetooth beschikken. Nu is dat in de meeste gevallen gelukkig het geval, dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe, krachtige bluetooth speaker, dan kun je deze overwegen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De UE MEGABOOM is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf januari 2015 voor een adviesprijs van €299,99. De kleinere variant is al een tijdje verkrijgbaar, maar is stukken minder robuust dan de MEGA-versie.

Reacties (0)