Samsung lanceert home cinema sets met buizenversterkertechnologie

10 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-HT-E6750W

Samsung komt in 2012 met een nieuwe serie Smart Home Entertainment Systems (home cinema sets) die volgens de fabrikant zelf een warm geluid en een superieure beeldkwaliteit bieden. Een van de nieuwe features is de zogenaamde buizenversterkertechnologie die moet zorgen voor een indrukwekkende audio-ervaring. Het 7.1 channel 3D Blu-ray Home Entertainment System HT-E6750W is de eerste set die van deze techniek gebruikmaakt.

/p>

De buizenversterkertechnologie combineert de analoge buizenversterker en digitale versterker voor een, volgens Samsung, indrukwekkende entertainmentervaring. Vanzelfsprekend is de HT-E6750W voorzien van een volledige webbrowser, Wifi en Samsung’s Smart Hub voor de complete entertainment ervaring. Verder kan de speler in het systeem content automatisch opwaarderen naar een Full HD resolutie, 3D content weergeven, en draadloos bestanden uitwisselen via de AllShare Play techniek.

Ook brengt Samsung een 3D Soundbar met 3D Depth Sound uit, welke moet zorgen voor een virtuele surround soundervaring. De Sound Bar HW-E551 kan op twee manieren worden gebruikt. Hij kan onder de TV worden geplaatst of gesplitst worden in twee verticale speakers voor een traditioneel ogend 2.1 channel systeem. Het Samsung Home Entertainment System HT-E6750W en de Sound Bar HW-E551 zijn in het tweede kwartaal in Nederland verkrijgbaar. De adviesverkoopprijzen zijn nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)