FWD.nl website update: losse magazines kopen en RSS-feed werkt weer

02 februari 2021 2 Minuten 1 Reacties
FWD website en magazine

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat we al onze Magazine-websites samenvoegden op FWD.nl. Hoewel we mooie feedback krijgen en blij zijn met wat er nu staat is de website nog altijd volop in ontwikkeling. De komende maanden blijven we zaken verbeteren en functies toevoegen. In dit artikel een korte update met verbeteringen en nieuwe elementen die deze week zijn toegevoegd.

Allereerst een belangrijke verbetering voor diegenen die FWD.nl volgens via een RSS-reader. De afgelopen maanden hebben we nogal wat problemen gehad met de feed maar die zijn inmiddels opgelost. Via FWD.nl/rss/ kun je nu alle artikelen direct in je reader ontvangen. Binnenkort voeren we verdere verbeteringen door, waarmee verschillende bestaande feeds samengevoegd worden.

Voor onze printuitgave, FWD Magazine, hebben we ook wat verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je nu niet alleen een abonnement op het magazine afsluiten maar ook losse nummers direct op FWD.nl kopen. Zowel het jaarboek als recent uitgebrachte edities van FWD Magazine zijn per direct via deze pagina te koop.

De homepage heeft ook een kleine update gekregen. Onderin de homepage vind je nu drie secties terug met onderwerpen die op dat moment interessant zijn. Zo zie je daar op het moment van schrijven updates uit het Smart Living Project, recente artikelen over gaming en de nieuwste vragen uit onze vraag en antwoord-sectie. Binnenkort voeren we voor deze secties ook een nieuwe vormgeving door, zowel op de homepage als op de channel homepages. In het hoofdmenu van de homepage is nu ook de vraag en antwoord-sectie te vinden.

Advertentie

Achter de schermen is er ook hard gewerkt aan verbeteringen. Zo is de snelheid voor bezoekers die ingelogd zijn toegenomen en zijn er optimalisaties doorgevoerd om dode links vanuit de oude sites te verwijzen naar de correcte nieuwe pagina’s.

De komende maanden voeren we nog meer mooie updates door. Zo is het voor nieuwsbrieflezers die gebruikmaken van Outlook goed om te weten dat we hard werken aan een oplossing om de nieuwsbrieven ook in Outlook correct weer te geven. De vraag en antwoord-sectie krijgt verbeteringen voor het aan- of afmelden van vragen en vragen verschijnen niet meer in de algemene zoekresultaten. Daarnaast gaan we middels ‘stempels’ duidelijk maken uit welk kanaal een artikel origineel komt.

Reacties (1)