Homecinema

Wanneer komt er een review over de Harman Kardon Citation Bar?

Hallo,

Over ongeveer 6 weken ga ik een soundbar aanschaffen.

Het wordt of de Sonos Playbar, Bose Soundbar 700 of de HK Citation Bar.

Van de eerste 2 zijn veel reviews beschikbaar  en van de laatste soundbar nog niet.

Begreep van een eerdere review over andere boxen van de Citation, dat jullie in een later stadium de Citation Bar gaan reviewen. Kunt u aangeven wanneer deze in de planning ligt?

Afhankelijk van de review van HK bepaal ik mijn uiteindelijke keuze.

Alvast bedankt,

K.S. Siertsema (Klaas Siert)

 

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (3)

Anoniem
08 mei 2019 om 19:45

Gaat een review jou vertellen wat jouw oren het mooist vinden? Of bedoel je de mogelijkheden? Waarom ga je niet luisteren in een winkel en daar je eindconclusie maken? Harman is onderdeel geworden van Samsung, vaak betekend dit geen topkwaliteit. Sonos heeft zich bewezen, Bose kan niet aanhaken. Een andere optie is Bluesound. Maar nogmaals, ga zelf luisteren.

0

Bart de la Fosse
09 mei 2019 om 17:02

Deze gaan we dit jaar inderdaad nog testen zoals we in een eerdere review hebben gemeld. Het is op het moment van schrijven helaas nog niet bekend wanneer. Dit hangt nauw samen met de beschikbaarheid van een exemplaar om te testen ;-)

0

Anoniem
12 mei 2019 om 13:48

Ik heb de HK soundbar thuis en je merkt meteen dat HK meer dan 65 jaar ervaring in huis heeft! Grootste pluspunt is de geluidskwaliteit en het design. Ik heb de twee andere opties ook uitgebreid getest bij Wifimedia en die HK klinkt zonder twijfel stukken beter. Daarbij komt nog eens dat je kan genieten van alle voordelen van Google! Want deze bar werkt met Chromecast. Ik zou dus ook zeggen, niet twijfelen en gewoon zelf testen in de winkel.

0