Smart TV

Software update Philips 65oled804?

Geachte heer / mevrouw,

Ik heb gisteren de laatste nieuwe software update op mijn 65oled804 gezet, ook de update voor de afstandsbediening heb ik uitgevoerd. Nu las ik op de Philips site de inhoud van deze update en daar stond te lezen dat er ook Dolby Atmos improvments zijn doorgevoerd.

Ik daarop de helpdesk van Philips gecontact met de concrete vraag:

betreft dit ook firmware voor E-ARC? Kunt u me zeggen welke verbeteringen er anders zijn doorgevoerd op het vlak van Dolby Atmos?

Het antwoord van Philips was:

Geachte heer,

 

Is bij Homecinema magazine iets bekend of en zo ja wat deze update voorin loved heeft op Dolby Atmos op de 65oled804?

Onderstaand de inhoud van de update zoals deze op de Philips site te lezen is.

Philips 2K19 73×4/7504/8×04/8×4/9×4 – ranges TPM191E _ 001.004.100.000 – Date: 2020/07/01 – Improvements for Google Chromecast – Improvements for DemoMe – Support for PTA 2.0 – Improvements for audio in B&W models – Improvements for PVR – Improvements for WIFI – DolbyAtmos improvements – Improvements for residual image clearing – Many more minor improvements

 

Met vriendelijke groet.

 

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (2)

Sir oled
25 juli 2020 om 00:14

Beste,

Wat betreft de earc voor 2020 op de Philips oleds die zijn bij mijn weten niet voorzien . De dolby Atmos update zal waarschijnlijk te maken hebben met de betere plaatsing van het geluid op de hoogtekanalen en betere stabiliteit voorziet op het audio gedeelte.

Voor de rest lees ik vooral op software gebied stabiliteitsfuncties en kleine verbeteringen op chrome cast, wi-fi,  audio, die vooral moeten zorgen dat de oled een aangename en snelle kijkervaring biedt.

Improvements for residual image clearing dwz , het verbeteren van het programma om beeldretentie beter te verwijderen. 

Hopelijk heb je hier iets aan.

Mvg,

0

Baseman
25 juli 2020 om 19:56

Dank je wel voor het antwoord 👍

0