Homecinema

Kenwood RV-7000 aansluiten op Samsung QE55Q60R?

Het lukt me maar niet om mijn Kenwood RV-7000 receiver aan te sluiten en te laten werken op mijn Samsung QE55Q60R TV. Beiden heb ik verbonden via de HDMI ARC aansluiting via een HDMI kabel maar geen geluid. Wat doe ik verkeerd ? Vroeger werkte dit wel op mijn Panasonic TV

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (3)

Anoniem
29 november 2019 om 23:08

Heb je de geluidsuitvoer van je tv wel op hdmi staan?

(Instellingen, geluid, geluidsuitvoer, ok en hdmi selecteren)

0

snap
30 november 2019 om 07:52

Ja dat had ik gedaan, maar lukte niet. Nu ondertusen heb ik het opgelost door er een optische kabel tussen te hangen. Dacht dat dit niet nodig was omdat het zonder deze kabel wel werkte op mijn vroegere Panasonic.  Wat ik nu echter vergeten ben is hou ik die vroeger aangesloten had. Ik dacht dat ik de telenet digibox had aangesloten via hdmi op de receiver en dan de receiver op de tv. Dus dat het tv signaal via de receiver naar de tv gaat, zou dit kunnen ?

 

 

0

snap
11 december 2019 om 17:23

Ondertussen heb ik de nieuwe TV box van telenet, met nieuwe hdmi kabels en dan lukt de opstelling Tv box naar homecinema en homecinema naar TV wel enkel via HDMI.  1 afstandsbediening bestuurd alles, opent en sluit tv box, receiver en TV. Maar ik kreeg van de technieker te horen om dat niet te doen want dan heb ik " beeldverlies ". Dus kwaliteit van het beeld zou achteruit gaan. Tv box kan 4 K aan en TV ook, receiver weet ik niet, iemand hier ervaring mee ?

0