Homecinema

Review over de svs prime serie luidsprekers?

Beste redactie

Ik ben al enige tijd aan het rond neuzen naar een vervanging van mijn oude bose acoustimass 10 serie surround luidsprekers. Eerst dacht ik over te stappen naar klipsch. Maar na het lezen dat deze luidsprekers een wollige bas weergeven ben ik verder gaan kijken. En kwam ik bij svs terecht. Ik heb wel iets erover kunnen lezen van gebruikers op tweakers.net. Maar ik zou erg graag een volle professionele review willen lezen over de svs prime tower en de svs prime center luidsprekers. Ik weet dat deze modellen niet echt gangbaar te verkrijgen zijn in nederland. Maar doublepoint.nl en en apollo.nl leveren ze wel.

Ik hoop dat ik jullie ook nieuwsgierig heb gemaakt.

Met vriendelijke groet

Victor

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (1)

Bart de la Fosse
19 mei 2021 om 13:13

Dank voor je suggestie Victor. Ik ga bespreken aan de redactietafel of er/wat de mogelijkheden zijn.

-update- we kunnen het voor nu niet beloven, maar we gaan serieus bekijken of we het kunnen realiseren. Houd er wel rekening mee dat we even tijd nodig hebben hiervoor ;-)

0