Smart Nora hoort wanneer je snurkt en kan het probleem oplossen

09 januari 2017 1 Minuut 0 Reacties
smart-nora

Smart Nora is een accessoire voor in de slaapkamer die zowel jou als je partner een betere nachtrust kan geven wanneer je snurkt. Het apparaatje kan dat geluid namelijk oppikken en daarna het probleem proberen te verhelpen.

Smart Nora kan snurken verhelpen

Mocht je iemand om je heen hebben die snurkt, dan weet je dat het lastig is voor jullie beiden — ook al slaap jij er wellicht minder om dan degene naast je. Smart Nora kan daarbij helpen. Dit is een accessoire voor in je kussen, dat gekoppeld wordt aan een apparaatje dat op je nachtkastje ligt. Nora luistert continu en wanneer ze merkt dat je snurkt, dan wordt ze geactiveerd. Het apparaatje op het nachtkastje zorgt ervoor dat Nora wordt opgepompt, waardoor het kussen van de schone snurker omhoog komt en dat snurken mogelijk verhelpt.

Al met al kost dit je wel zo’n 300 dollar, wat omgerekend zo’n 284 euro is. Hoe slim Smart Nora is, moet echter nog blijken. Want wat merkt de slaper er precies van als het kussen opeens omhoog gaat? En in hoeverre is het effect als iemand constant beweegt in zijn slaap of niet met z’n hoofd op het kussen ligt? Daarnaast is er nog wel een app waarmee je info over je slaapgedrag terug kunt vinden, maar je hebt die app niet nodig om Nora in gebruik te nemen. Wel kan de app een indicatie geven van slaapapneu en of ze daarvoor naar de dokter moeten.

Reacties (0)