Nanoleaf presenteert zeshoekige Canvas-lichtpanelen en meer

09 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
nanoleaf-hexagon-canvas

Nanoleaf heeft tijdens CES 2019 twee nieuwe producten gepresenteerd: de zeshoekige Canvas-lichtpanelen en een nieuw ophangsysteem. Met de zeshoekige panelen wil het bedrijf ervoor zorgen dat je nog meer mogelijkheden tot je beschikking hebt met dit lichtsysteem.

Nanoleaf Canvas met zeshoekige panelen

In de afgelopen jaren heeft Nanoleaf enkele modellen uitgebracht van de Canvas-lichtpanelen. Naast de vierkante en driehoekige modellen, is daar nu ook een zeshoekige variant bij verschenen. Deze panelen moeten voor unieke configuraties gaan zorgen op je muur. Ook deze Canvas-modellen werken op basis van aanraking en zijn verder nagenoeg gelijk aan de al beschikbare lichtpanelen. In totaal kun je tot vijfhonderd van deze panelen in één systeem plaatsen. Per 25 panelen heb je dan wel een voedingsbron nodig.

De nieuwe zeshoekige Nanoleaf Canvas-panelen werken ook met Apple Homekit, de Google Assistent en Amazon Alexa. Hoewel het bedrijf nog geen precieze releasedatum heeft vrijgegeven, weten we al wel dat we ze in het vierde kwartaal van 2019 mogen verwachten. Daarnaast heeft de fabrikant ook een nieuw ophangsysteem geïntroduceerd. Deze zijn bedoeld voor commerciële installaties, en moeten ervoor zorgen dat de panelen goed blijven hangen in publieke ruimten. Dit systeem moet in het derde kwartaal te koop zijn.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)