Moona beheert de temperatuur van je kussen voor betere nachtrust

07 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
moona

De waterpomp en onderlegger voor je kussen beheren de temperatuur van je kussen zodat je mogelijk beter kunt slapen. Een kussen kan 's nachts goed warm worden wat niet altijd even lekker is en dit product kan dus uitkomst gaan bieden voor dat probleem.

Moona wil helpen bij het slapen

Startup Moona wil ervoor zorgen dat je ’s nachts beter slaapt. Dat doet het bedrijf niet door de introductie van speciale sensoren of een slim matras, maar door de temperatuur van je kussen te beheren. Het systeem van deze startup leunt op een waterpomp die je op je nachtkastje plaatst. Op de pomp zit een bedieningspaneel waarmee je de temperatuur instelt op één van de drie standen. Het bedrijf claimt dat die temperatuur ergens kan worden ingesteld tussen 21 en 36 graden. Vooralsnog lijkt iets kouder geen mogelijkheid te zijn.

Verder beschikt het systeem ook over sensoren die allerlei zaken in de gaten houden, zoals de hoeveelheid licht, de algemene temperatuur en de vochtigheid (wat allemaal invloed heeft op je slaap). Er is bluetooth aanwezig, waardoor er verbinding kan worden gemaakt met de app. Die sensoren zitten in een plastic laag, wat niet heel comfortabel klinkt, maar Moona laat weten dat er ook memory foam aanwezig is voor het comfort. Een laatste sensor aan boord is de bewegingssensor, die in de gaten houdt hoeveel je beweegt tijdens je slaap.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)