Eve geeft meer details vrij over Energy Strip en Light Strip

07 januari 2019 2 Minuten 0 Reacties
eve-light-strip

Eve geeft tijdens CES 2019 meer details vrij over twee producten: de Eve Energy Strip en Eve Light Strip. Beide ondersteunen Apple Homekit. De Light Strip is te bedienen met je stem via Siri, de persoonlijke assistent die is ontwikkeld door Apple.

Eve Light Strip

Tijdens IFA 2018 kondigde Eve de Light Strip al aan. Dit is een lichtslang met ondersteuning voor een groot kleurenspectrum en wittinten. De maximale helderheid kan worden ingesteld op 1.800 lumens. De accessoire biedt ondersteuning aan voor Siri van Apple, waardoor je de lampen dus kunt instellen met stemcommando’s. De app biedt verschillende presets aan waardoor je snel van kleur of ambiance wisselt, maar gebruikers zijn ook in staat zelf presets te maken. Eén slang is twee meter lang en kan tot bijna tien meter worden verlengd.

De Eve Light Strip is flexibel en beschikt over een plaklaag, waardoor je hem heel gemakkelijk om een hoek kunt laten gaan. Verder is er ondersteuning voor Apple Homekit, waardoor je hem dus kunt opnemen in je smarthome wanneer je al geïnvesteerd in deze omgeving, en moet de installatie snel verlopen, aldus de fabrikant. Dat kunnen we an sich wel van Eve aannemen, aangezien je de Light Strip direct koppelt aan je wifi-netwerk. Je hebt geen extra accessoire in de vorm van een brug of gateway nodig.

Eve Energy Strip

De Eve Energy Strip is een stekkerdoos met ruimte voor drie stekkers. Doordat er ondersteuning is voor Apple Homekit kun je vanaf een afstand verschillende dingen doen, zoals het beheren van een energieschema en het in de gaten houden van de energieconsumptie. Er zijn beveiligingsmiddelen aanwezig die bijvoorbeeld kunnen voorkomen dat apparaat kapotgaan wanneer de stroom uitvalt en ineens weer geactiveerd wordt. De kabel aan deze accessoire is bijna twee meter lang, waardoor je hem dus op veel plekken zou kunnen plaatsen.

Enkele technische specificaties:

  • Total current Rating: 15 A @ 120 V (1800 W)
  • Over Voltage Protection: 126 V
  • Over current Protection: 15.2 A
  • Thermal circuit breaker: 15 A
  • Transient voltage surge suppression
  • Max. Surge Current: 340 V / 10.000 A (8/20μs)
  • Bescherming voor kinderen

Beschikbaarheid

De producten moeten voor het eind van het eerste kwartaal te koop zijn.

Reacties (0)