Deze slimme sekstoys zijn een goed Valentijnsdagcadeau

07 februari 2021 5 Minuten 2 Reacties
Satisfyer

Het is bijna Valentijnsdag. Er is niet zoveel mogelijk als vroeger, maar voor elkaar een cadeautje kopen of maken, dat kan natuurlijk altijd. Of gewoon voor jezelf, want deze slimme sekstoys weten Valentijnsdag, maar eigenlijk elke dag, een flinke boost te geven.

Een vibrator is een vibrator. Dat is wel een techgadget, maar meer dan trillen dankzij een batterij of accu doen ze over het algemeen niet. Het idee van slimme sekstoys is net even anders dan bij andere slimme dingen in huis. Het gaat daarbij namelijk niet zozeer om het aan of uitzetten, maar juist het gebruik. Dankzij een connectie met de app op je smartphone kun je bijvoorbeeld de hevigheid van trillingen aanpassen. Of van suctie: de luchtdrukseksspeeltjes zijn namelijk flink in opkomst. En, in deze tijden ook niet verkeerd: je kunt ze vaak op afstand bedienen. Dit werkt via wifi gecombineerd met bluetooth.

Het is vaak helemaal niet moeilijk om het seksspeeltje met de bijpassende app op je telefoon te laten communiceren. Hoewel, het kan in sommige gevallen nog wel wat gedoe zijn om bijvoorbeeld een partner op afstand mee te laten doen. Het is toch even zoeken naar een gebruikersnaam, bijvoorbeeld. Het is bovendien helemaal even zoeken naar wat iemand fijn vindt, zonder in dezelfde ruimte te zijn. Toch kan het een extra dimensie bieden, zeker als je door de avondklok niet tot in de late uurtjes samen kunt zijn. Deze slimme sekstoys zijn ideaal voor Valentijnsdag, voor een fijne 2.0-beleving in bed.

We Vibe Chorus

Waar je bij seksspeeltjes waarschijnlijk denkt aan fallus-achtige apparaten voor de vrouw, kun je die mening nu bijstellen. We Vibe Chorus is namelijk bedoeld voor stellen. Een deel wordt ingebracht bij de vrouw en het andere deel drukt aan de buitenkant op de clitoris van de vrouw. Een mannelijke partner voelt de trillingen wanneer er wordt gevreeën. Hij is overigens ook alleen te gebruiken voor de vrouw. Een vrouwelijke partner kan de trillingen ook voelen bij bepaalde standjes. Wat de We Vibe Chorus slim maakt is de mogelijkheid om de app te gebruiken, waarmee de partner ook op afstand het speeltje kan bedienen. Uiteraard pas na een koppeling waarvoor de gebruiker van het speeltje toestemming geeft.

Kiiroo Onyx

Het Nederlandse Kiiroo maakt ook seksspeeltjes voor koppels, maar ook voor mannen alleen. Het idee is dat mensen een webcammodel bekijken en betalen om het speeltje te mogen bedienen. Hoe meer je betaalt, hoe heviger de vibraties zijn. Je hoeft echter geen webcammer te zijn om de speeltjes van Kiiroo te waarderen. Samen met BaDoinkVR heeft het de masturbator Kiiroo Onyx ontwikkeld: waarbij je in real-time voelt wat er op de VR-bril te zien is. Er zijn zowel pornografische video’s beschikbaar als video’s om betere vaardigheden te leren voor in bed.

Lovense Lush 2.0

Lush 2.0 wordt veel gebruik door webcamgirls en met een reden. Hij is handzaam en je kunt hem zowel bij de vrouw inbrengen als uitwendig gebruiken. De Lovense Lush 2.0 heeft betere vibraties en is stiller dan de eerste Lush, maar nog beter: hij biedt sneller en stabieler verbinding met je smartphone. Het handige aan een bulletvibrator is dat je hem makkelijk in je tas kunt meenemen of stiekem kunt gebruiken als je bijvoorbeeld de eettafel zit. Hij is zowel op korte als lange afstand te besturen en kan ook synchroniseren met muziek, waardoor je je partner bijvoorbeeld extra kunt laten genieten van een Valentijnsplaylist.

Lelo Tiani

De ontwikkelaar van luxe seksspeeltjes met een geweldig design, dat is Lelo. De toys zijn wat prijziger, maar ze zijn dan ook niet direct te herkennen als seksspeeltjes. Er is van de Lelo Tiani zelfs een 24K-variant beschikbaar met echt 24-karaats goud. Hij lijkt qua werkzame delen op de We Vibe Chorus en is bedoeld voor koppeltjes. Je krijgt er een heel smart bedieningsapparaatje bij, genaamd SenseMotion. Als je het apparaatje snel beweegt of kantelt, dan veranderen de vibraties. Toegegeven, deze sekstoy werkt niet met een app en is dus in die zin niet heel smart, maar zeker dankzij de 24-karaat gouden ring willen we hem toch noemen.

Satisfyer Curvy

Een sekstoy specifiek voor vrouwen is de Satisfyer Curvy, die zowel kan trillen als via luchtdruk de clitoris stimuleert. Ook deze werkt via een app waarmee hij zeer snel connectie maakt en waarmee je bovendien kunt videobellen met je sekspartner. Deze kan de controle over het apparaat overnemen en als een soort dj met schuifjes zorgen voor extra hevige vibraties en een toename van luchtdruk. Je kunt in de app videobellen, maar ook chatten via tekst. Het is bovendien mogelijk om meerdere partners toe te voegen. Meer weten over Satisfyer Curvy? Lees dan onze review van Satisfyer-sekstoys.

Seksspeeltjes steeds populairder

De Nederlandse seksspeeltjeshandel EDC Retail maakte vorig jaar bekend dat de verkoop van seksspeeltjes tijdens de coronacrisis met 94 procent is gestegen. Er schijnt ook 85 procent meer te worden gemasturbeert door singles, vergeleken met voor de lockdown. Daar worden ook steeds vaker speeltjes bij gebruikt, zo blijkt uit de toename in verkoop. Of je Valentijnsdag nu met je partner viert of alleen, deze slimme sekstoys maken van deze liefdesdag en andere dagen waarschijnlijk een hoogtepunt.

Reacties (2)