FWD Weekly update: Sony Xperia XZ2, Casio GBA-800 en de LG OLED65E8PLA (E8-serie) oled tv

29 april 2018 3 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Sony Xperia XZ2, de Casio GBA-800 en de review van de LG OLED65E8PLA (E8-serie) oled tv.

Review: Sony Xperia XZ2

Sony doet eindelijk mee met huidige smartphonetrends en laat zien dat het bedrijf in staat is mooie telefoons te maken. Met een 5,7″-scherm en een 2:1-schermindeling op de Sony Xperia XZ2 gaat het Japanse merk de strijd aan met huidige vlaggenschepen, maar is het genoeg? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Sony Xperia XZ2.

Review: Dynaudio Music 1 en 7

Dynaudio heeft dankzij de Xeo-reeks al jaren ervaring met draadloze speakers. De Music-familie bouwt daarop verder, met multiroom via een app en interieurvriendelijk design op zijn Deens. In primeur bekijken we het hoogste én laagste model uit de nieuwe familie, de Dynaudio Music 7 en 1. Lees de conclusie van Jamie in de review van de Dynaudio Music 1 en 7.

Review: Casio GBA-800

Met de Casio GBA-800 (volledige naam Casio G-Squad GBA-800) zet het horlogemerk een hybride horloge op de markt, dat de stijl van een ruig sporthorloge combineert met slimme fitnesstrackingfuncties. Ook is er een app waar je het slimme horloge aan kunt koppelen, waardoor je toegang krijgt tot nog meer mogelijkheden. Maakt dit hybride horloge de verwachtingen waar? Lees het in de review van de Casio GBA-800.

Advertentie

Review: LG OLED65E8PLA (E8-serie) oled tv

Vorig jaar zagen we voor het eerst tv-toestellen van andere fabrikanten die gebruik maakten van LG’s OLED-panelen. En het succes van OLED in de premium-markt lijkt gestaag te groeien. LG wil zich echter blijven profileren als de marktleider voor OLED, en steekt daarom een tandje bij in de nieuwe 2018-modellen. Eric ging aan de slag met de OLED65E8PLA (E8-serie) oled tv, met zijn nieuwe beeldprocessor, autokalibratie, en een slimmer WebOS. Je leest er alles over in de review van de LG OLED65E8PLA (E8-serie) oled tv.

Alles dat je moet weten als je luidsprekers wilt aanschaffen

Het is vanzelfsprekend dat je voor een homecinema-systeem of een stereosysteem luidsprekers nodig hebt zodat je de audio weer kunt geven. Maar, waar let je nu precies op wanneer je op zoek gaat naar nieuwe luidsprekers? Wat zeggen al die specificaties? En hoe zit het met die subwoofer? We hebben de afgelopen maanden diverse achtergronden geschreven die je een stuk verder kunnen helpen. Je kunt er alles over lezen in het artikel Alles dat je moet weten als je luidsprekers wilt aanschaffen.

Review: D-Link DSP-W115 Smart Plug en DSP-W245 Power Strip

Je kunt vandaag de dag alles in huis wel in een slimme variant kopen, maar soms wil je apparatuur die je al hebt ook op afstand in of uit kunnen schakelen, en wellicht het energieverbruik monitoren. Hiervoor heeft D-Link twee producten ontwikkeld; de Smart Plug en de Power Strip. In deze review kijkt Martijn naar beide slimme producten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)