Xiaomi Mi Mix 2S krijgt mogelijk vingerafdruksensor onder het scherm

01 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
Xiaomi Mi Mix 2S

De Xiaomi Mi Mix 2S krijgt mogelijk een vingerafdruksensor onder het scherm. Op de Chinese website mydrivers.com verscheen een gelekte afbeelding en een lijstje specificaties van het nieuwe toestel van Xiaomi.

Drie dagen geleden werd bekend dat de Xiaomi Mi Mix 2S op 27 maart gelanceerd wordt. De smartphone komt met de high-end Snapdragon 845-processor, maar meer informatie was nog niet bekend. Daar lijkt nu echter verandering in te komen.

Via de Chinese website mydrivers (via Playfuldroid) zijn er afbeeldingen en specificaties gelekt van de nieuwe smartphone van Xiaomi. Zo zou de smartphone beschikken over 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. De smartphone beschikt over een dubbele camera van Sony, waarschijnlijk met dezelfde sensor (IMX363) als de Asus ZenFone 5 en 5Z.

Daarnaast lijkt het dat de Xiaomi Mi Mix 2S beschikt over een vingerafdruksensor onder het scherm. Dat is niet alleen te zien op de gelekte afbeelding, maar ook het bijbehorende lijstje met de specificaties geeft dit aan. Het zal niet lang meer duren voordat de officiële aankondiging vanuit Xiaomi volgt.

Advertentie

Xiaomi wil Europa gaan veroveren

Xiaomi is groot in China. Door het hele land zijn er Xiaomi-winkels en onlangs is er in Barcelona ook een Xiaomi-winkel geopend. In de westerse wereld staat Xiaomi ook wel bekend als ‘China’s Apple’, mede doordat veel producten lijken op die van Apple. Het bedrijf wil ook de Europese markt gaan veroveren met hun producten. Het is nog niet duidelijk of de Xiaomi Mi Mix 2S officieel in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Waarschijnlijk zijn er diverse Nederlandse webshops die de Xiaomi Mi Mix 2S gaan verkopen, zoals ook het geval is met andere toestellen van Xiaomi. Een prijs voor het nieuwe toestel is echter nog niet bekend.

Reacties (0)