Minecraft: Story Mode krijgt nog drie afleveringen na episode 5

22 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
minecraft-story-mode

Hoewel gamers nog aan het wachten zijn op de laatste aflevering van Minecraft: Story Mode, maakt de ontwikkelaar bekend dat er nog meer aankomt. In totaal moeten er in 2016 nog drie episodes gaan verschijnen, ná aflevering vijf.

Minecraft: Story Mode nog lang niet voorbij

Telltale Games heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we de vijfde aflevering van Minecraft: Story Mode mogen verwachten. Die aflevering moet op 29 maart gaan verschijnen op alle platformen. Daarnaast heeft de ontwikkelaar en uitgever laten weten dat de game nog eens drie afleveringen gaan krijgen, die ergens in 2016 uitgebracht moeten gaan worden. Helaas is niet bekend of je die afleveringen krijgt met de huidige season pass of dat je daarvoor een extra season pass moet kopen – hopelijk krijgen we daar snel duidelijk over.

Dat Minecraft: Story Mode eindelijk zijn vijfde aflevering krijgt aan het einde van maart is goed nieuws voor de mensen die de season pass al hebben. Zij wachten namelijk al sinds december op dit (aanvankelijk) laatste deel in de serie, die ons eindelijk zou vertellen hoe het verhaal gaat aflopen. Tenminste, dat was de gedachte – nu weten we niet meer wat we ervan moeten verwachten, omdat we, op moment van schrijven en met vier afleveringen achter ons, pas op de helft van het avontuur van The Order of the Stone zitten…

Minecraft: Story Mode

Reacties (0)