Minecraft: Story Mode Episode 4 nu verkrijgbaar

22 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
minecraft-story-mode

Telltale Games heeft aangegeven dat het spel Minecraft: Story Mode Episode 4 vanaf nu is uitgebracht voor spelcomputers en smart devices. De vierde aflevering in de vijfdelige serie heet A Block and a Hard Place en moet meer spanning met zich meebrengen.

Minecraft: Story Mode Episode 4: A Block and a Hard Place

Telltale Games, bekend van avonturenspellen zoals Game of Thrones, The Walking Dead en Back to the Future, heeft aangegeven dat de vierde aflevering van Minecraft: Story Mode vanaf vandaag in de app stores kan verschijnen (maar het kan ook nog een dag duren). De naam van de nieuwste aflevering van dit avonturenspel, waarin je meer dan ooit dan richting van het avontuur bepaalt, heet A Block and a Hard Place en moet spelers meer spanning gaan aanbieden, door een locatie te bezoeken die ver weg ligt.

We zullen niet meer dan dat over het verhaal vertellen, aangezien spellen van Telltale Games zwaar leunen op het verhaal. Daardoor is het vaak het leukst om zo min mogelijk te weten over dit soort spellen, zodat de plotwendingen en dergelijke nog als een verrassing aanvoelen. Daar moet wel bij gezegd worden dat Minecraft: Story Mode als één van de mindere avonturenreeksen wordt beschouwd. Dat komt vooral door de kwaliteit van spellenreeksen als Game of Thrones en natuurlijk het tweede seizoen van The Walking Dead.

Minecraft: Story Mode

Reacties (0)