Is dit de 7 inch iPad Mini?

22 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
iPad-mini

De afgelopen maanden is er veel gesproken over de iPad Mini of next-gen iPad of de iPad 2, maar tot op dit moment is er nog helemaal niks zeker, als gevolg van Apple's geheimzinnigheid. De tablet marktleider van dit moment zou kunnen werken aan een kleinere versie van de iPad met een 7 inch scherm, of Apple zou simpelweg het huidige scherm kunnen upgraden door twee camera's toe te voegen. Hoewel.. de afbeelding hierboven doet ons weer denken aan de iPad Mini.

Deze gelekte foto toont een bekende autocoureur uit Taiwan, Jimmy Lin, met de tablet. Het zou weer een lokaal namaak tablet kunnen zijn, maar Lin is overtuigd dat hij de volgende generatie iPad in zijn hand heeft. Volgens ons is dat op dit moment hoogst onwaarschijnlijk. We nemen aan dat we de bevestiging tijdens de CES 2011 wel krijgen, mocht Apple haar gadgets (iPad 2 en iPhone 5) in Vegas willen tonen.

Het apparaat in de afbeelding ziet er redelijk echt uit, maar we hebben teveel klonen en kopieën gezien dus we weten niet meer wat we moeten geloven.

Reacties (0)