Goedkope 7 inch Android tablet van Acer gespot in benchmark resultaten

20 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
Acer-Iconia-Tab-A110-2

Gisteren publiceerden we het bericht dat Acer begin volgend jaar met een goedkope Android tablet zal komen en vandaag zijn de eerste benchmark resultaten gespot die mogelijk afkomstig zijn van dit model. De tablet heeft de codenaam Acer B1-A71, draait op Android 4.1 Jelly Bean, heeft een 7 inch display en beschikt over een dual-core processor met een snelheid van 1.2GHz.

Twee tablets van Acer

Acer gaf gisteren aan volgend jaar in ieder geval twee nieuwe Android tablets op de markt te brengen. Een goedkope tablet met mindere specificaties dan de Nexus 7 en een prijs die rond de 150 euro ligt, en een direct Nexus 7 concurrent die qua prijs en specificaties te vergelijken is met het vlaggenschip model van Google en ASUS. Het eerste model moet tijdens CES 2013, begin januari, gepresenteerd worden maar uit vandaag opgedoken resultaten in GLBenchmark kunnen we al wat informatie halen.

Specificaties

Als de benchmark resultaten inderdaad afkomstig zijn van de betreffende Acer tablet dan hebben we te maken met een 7 inch model dat uitgerust met met een relatief eenvoudige dual-core processor, een PowerVR SGX531 grafische processor, een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en Android 4.1.2 Jelly Bean. Kijkend naar de lage benchmark resultaten en de specificaties lijkt het inderdaad om een low-end model te gaan, maar zeker weten doen we het pas tijdens CES 2013.

Via: Notebookitalia


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)