Gesponsord Mobile Gesponsord door pCloud

Bewaar en deel je bestanden via de veilige cloudopslag van pCloud (ADV)

26 april 2022 4 Minuten 0 Reacties
pCloud

Maak kennis met pCloud. De veiligste en gebruiksvriendelijkste cloudopslag van Europa voor het bewaren van al jouw bestanden.

Ons leven speelt zich steeds meer online af. Niet alleen delen we volop ons leven via social media, ook via officiële instanties communiceren we steeds vaker online. Belangrijke documenten, foto’s en andere gegevens wil je niet in foute handen hebben, maar hoe kun je dat nu het beste bewaren? Denk eens aan pCloud, Europa’s veiligste cloudopslag. Je kunt je bestanden veilig bewaren, delen wanneer nodig en hebt altijd toegang tot jouw bestanden, altijd en overal.

pCloud voor veilige en gebruiksvriendelijke opslag

Het goede nieuws? Je kunt gratis lid worden van pCloud en ontvangt tot 10 GB gratis opslagruimte. Je gegevens worden opgeslagen in een streng beveiligd en gecertificeerd datacenter in de Europese Unie volgens de strenge Zwitserse wetten omtrent gegevensbescherming. Je bestanden worden naar pCloud verstuurd met TLS/SSL-encryptie en bewaard met eersteklas veiligheidsmaatregelen zoals 256-bits AES-codering voor alle bestanden. Je gegevens en bestanden worden opgeslagen op drie serverlocaties tegelijk voor maximale veiligheid. Ook kan je gemakkelijk back-ups maken van Dropbox, Facebook, OneDrive, Google Drive en Google Photos.

Dit alles gaat niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid, integendeel zelfs. pCloud heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Je kunt eenvoudig bij al je bestanden en belangrijke gegevens komen, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Maak gebruik van pCloud voor Windows, voor MacOS, Linux of gebruik de eenvoudige apps voor iOS of Android. Je hebt altijd toegang tot je bestanden, waar je ook bent. En met de mogelijkheid voor het delen van bestanden kun je gemakkelijk foto’s of andere documenten sturen naar wie je maar wil. Jij bepaalt wie je bestanden en documenten mag inzien en niemand anders.

Extra laag van beveiliging

Via de gratis opslag zijn je bestanden al goed beveiligd. Is dit niet voldoende en wil je al je bestanden versleuteld en beveiligd met een wachtwoord opslaan? Kijk dan eens naar het pCloud Encryptie-abonnement, ook wel pCloud Crypto genoemd. Hiermee kun je gevoelige bestanden op elk apparaat versleutelen en onzichtbaar maken voor anderen.

Of het nu gaat om werkgerelateerde of persoonlijke documenten, video’s en foto’s. Je wilt deze gevoelige gegevens veilig bewaren. Via pCloud Crypto wordt er client-side versleutelingssoftware gebruikt die niemand kan hacken. Zelfs de beheerders van pCloud hebben geen toegang tot je bestanden. pCloud heeft bij de lancering van dit Encryptie-abonnement hackers van over de hele wereld uitgedaagd om het encryptiesysteem op de proef te stellen. Deelnemers van topuniversiteiten als Berkeley, MIT en Boston, samen met 613 andere organisaties, zijn er geen van allen in geslaagd om in te breken. Je gegevens zijn dus echt veilig bij pCloud.

Voor jou als gebruiker is het gebruik van de versleutelde mappen zeer eenvoudig, net zo gemakkelijk als het kopiëren van een bestand. Plaats ze in de speciale encryptiemap en je bestanden zijn uiterst effectief beveiligd. Kies uit twee verschillende pCloud Encryptie-abonnementen. Jaarlijks kost dit abonnement 49,99 euro, maar je kunt ook direct een lifetime-abonnement afsluiten voor 125 euro. Zo ben je voor altijd verzekerd van onbreekbare versleuteling van militaire kwaliteit via client-side versleuteling, zero-knowledge privacy en een zeer gebruiksvriendelijke manier van bestanden versleutelen en ontsleutelen.

Lifetime abonnementen

Is de 10 GB aan gratis opslag niet voldoende? Dan kun je middels een abonnement ook opslag bijkopen. Je kunt kiezen uit een Premium 500 GB-abonnement of een Premium Plus 2 TB-abonnement. Vooral met die laatste heb je ongekend veel opslag van maar liefst 2 Terabyte. Uitgaande van ongeveer 5 MB per foto kun je zo maar liefst 400.000 foto’s opslaan.

Je kunt deze abonnementen afsluiten voor een jaar. Je betaalt dan 49,99 euro voor het Premium-abonnement en 99,99 euro voor het Premium Plus-abonnement. Je kunt echter ook een lifetime-abonnement afsluiten. Dit is een eenmalige besteding voor altijd. Premium 500 GB kost dan 175 euro, terwijl Premium Plus met 2 TB opslag 350 euro kost. En dan ben je dus de rest van je leven klaar en kun je voor altijd genieten van beveiligde opslag van al je bestanden. Is zelfs die 2 TB opslag nog niet voldoende? Dan is het goed om te weten dat je bij pCloud lifetime-abonnementen tot wel 6 TB kunt krijgen. Per trede van 2 TB betaal je 350 euro. Jaarlijkse abonnementen zijn er zelfs tot 10 TB. Hierbij betaal je 99 euro per trede van 2 TB. En heb je toch te weinig opslag genomen? Je kunt op ieder moment upgraden naar een hogere trede.

Reacties (0)