Apple iPad 2 release USA op 2 of 9 april; Video van iPad 2 dummy op de CES

15 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
ipad-2

Eerder deze week kwamen we al met de ontleding van iOS 4.3 en zagen we dat de iPad wellicht haar Home knop gaat verliezen en in ieder geval een camera zal bevatten. Nu is er een nieuw gerucht dat het apparaat in april gelanceerd gaat worden. Aangezien we de laatste tijd meer iPad dummy's tegenkomen verwachten we dat het apparaat snel gepresenteerd zal worden.

Volgens de laatste geruchten zal de release voor de US op 2 of 9 april plaatsvinden, en de tablet zal een paar maanden exclusief is de US verkocht worden voordat hij in juli in andere landen te koop is. Dit is het plan dat Apple ook voor de lancering van de eerste iPad gebruikte.

De geruchten zeggen ook dat de iPad 2 de eerste zes maanden allee verkocht zal worden direct door Apple. Na deze periode kunnen ook andere retailers de iPad verkopen. Qua specificaties kwamen we ook nog tegen dat de iPad 2 komt met een Retine Display, USB poort en camera’s aan de voor- en achterzijde.

Hieronder hebben we een video toegevoegd die uitgelekt is van de CES 2011. De video toont een dummy versie van de iPad 2, en hij bevat een camera aan de voorzijde voor FaceTime gesprekken en een veel grotere speaker aan de onderzijde. Een andere video toont de multitouch functionaliteit waarmee bijvoorbeeld terug naar het Home scherm kunt gaan door een beweging te maken met vier of vijf vingers.

Reacties (0)