Apple is bezig met testen iOS 9

13 januari 2015 1 Minuut 0 Reacties
iOS-8-iPad

Onder meer het Nederlandse iCulture heeft het nog on aangekondigde iOS 9 besturingssysteem gespot in de statistieken van de website.

iOS 8 is alweer een tijdje beschikbaar en draait inmiddels op zo’n 70 procent van alle iPhones en iPads. De introductie van iOS 8 ging echter verre van soepel, door meerdere bugs en problemen. De afgelopen weken zijn er dan ook diverse updates voor het besturingssysteem uitgerold. Wellicht wil Apple ons deze versie snel doen laten vergeten want iOS 9 is al gespot door verschillende websites.

Onder meer het Nederlandse iCulture heeft het nog on aangekondigde iOS 9 besturingssysteem gespot in de statistieken van de website. Hierin is te zien dat een iApparaat dat op een nieuwe versie van iOS de website bezoekt, vanuit Cupertino, de basis van Apple. Waarschijnlijk gaat het om een apparaat dat door medewerkers van Apple getest wordt.

Ook bij andere websites, waaronder Cult of Mac, is iOS 9 in de statistieken gespot. Veel wil dit echter nog niet zeggen. Het is immers niet vreemd dat Apple al bezig is met de opvolger van iOS 8. De kans dat we er binnenkort meer over horen is echter klein. Vaak deelt Apple de eerste details tijdens WWDC, een conferentie die in juni plaatsvindt. In het najaar wordt het nieuwe besturingssysteem dan officieel gepresenteerd. Naar de nieuwe functies en features van iOS 9 blijft het vooralsnog dan ook gissen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)