Neil Young kondigt PonoPlayer voor PonoMusic-platform aan

10 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
PonoPlayer-Pono-2

Afgelopen september schreven we al over het Pono muziekplatform dat door Neil Young gestart is en in 2014 van start moest gaat. Vandaag heeft Young de bijbehorende PonoPlayer mp3-speler officieel aangekondigd.

Het PonoMusic-platform is volgens Young compleet gericht op het streamen van muziek in hogere kwaliteit dan we tot op heden gewend zijn. Pono gaat muziek in 24bits formaat audio op 192kHz aanbieden en gaat daarmee de concurrentie aan met diensten als HDTracks. Pono geeft aan dat het samenwerkt met diverse grote labels en via de online winkels ook accessoires als in-ears en hoofdtelefoons zal aanbieden.

Er wordt echter niet alleen een platform voor het downloaden en streamen van muziek gelanceerd. Ook aan de hardware is gedacht. Young introduceert vandaag de PonoPlayer, een mp3-speler met ondersteuning voor hoge resolutie audio.

De mediaspeler wordt via crowdfunding ontwikkeld, wat inhoudt dat je er in kunt investeren via Kickstarter. Ook worden er vanaf 15 maart pre-orders aangenomen voor de 399 dollar kostende muziekspeler. Hiervoor krijg je een opslaggeheugen van 128GB, wat volgens Young goed is voor 100 tot 500 albums in hoge kwaliteit.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)