Test het zelf; slaap door het gesnurk van je partner heen met SleepSation

19 januari 2018 3 Minuten 1 Reacties
SleepSation

SleepSation is een Android-app dat op interactieve wijze een rustgevend achtergrondgeluid in de slaapkamer brengt. De app produceert gedurende de nacht een zacht achtergrondgeluid, om omgevingsgeluiden zoals harde ademhaling of gesnurk minder indringend te maken. Test het nu zelf.

Eén van de grootste ergernissen binnen een relatie is het gesnurk van de partner. Niets is zo vervelend als de zon die alweer opkomt, terwijl jij de hele nacht nauwelijks hebt kunnen slapen door je partner die een half bos heeft lopen omzagen. Wanneer komt er nu eindelijk een oplossing voor het snurkprobleem binnen veel relaties? De makers van SleepSation hebben hier naar eigen zeggen iets op bedacht; een slimme app dat achtergrondgeluid inzet om de impact van je partners snurken op jouw slaapproces te verminderen.

Achtergrondgeluid tegen het snurken

SleepSation is een Android-app dat op interactieve wijze een rustgevend achtergrondgeluid in de slaapkamer brengt. Je kunt kiezen uit een zestal geluiden, waaronder de zee, de regen of white noise. Deze geluiden zijn specifiek ontwikkeld om een maskerende werking te hebben.

Snurkgeluiden vallen met name op doordat het ’s nachts voor de rest geheel stil in huis is. Zo komen de indringende snurkgeluiden nog harder binnen en kun je moeilijk in slaap komen, of word je juist wakker van het gesnurk. SleepSation produceert gedurende de nacht een zacht achtergrondgeluid, om omgevingsgeluiden zoals harde ademhaling minder indringend te maken. Zodra het gesnurk wordt waargenomen zal SleepSation het geluid geleidelijk verhogen tot het gewenste niveau. Hierdoor wordt het verschil tussen het snurken en het achtergrondgeluid vele malen minder, waardoor jij minder snel wakker zult schrikken.

Advertentie

Probeer SleepSation nu zelf

Wij van FWD vinden het idee achter de SleepSation erg interessant en nodigen je dan ook graag uit om het te proberen. Samen met SenseCreation, de makers van SleepSation, houden we daarom een actie. Het bedrijf is op zoek naar feedback van gebruikers om onder andere beter geluid te kunnen aanbieden. Speakers van de telefoon zijn vaak te beperkt om goed geluid te kunnen weergeven. Hiervoor zijn bluetooth-speakers of bluetooth-oordoppen beter geschikt, maar hoeveel verschil maakt dit en welke van de twee werken nu het beste in combinatie met de app? We nodigen je uit om SleepSation nu zelf te proberen. De eerste gebruikers in de Play Store zijn erg enthousiast en hebben nu eindelijk een goede nachtrust zonder dat ze continue wakker worden gehouden door het gesnurk van de partner.

Vul de enquête in en maak kans op een jaarabonnement op FWD Magazine

Download de Android-app op de Play Store via de onderstaande link. De makers van de app raden je aan om SleepSation minimaal een week te proberen, om te kunnen wennen aan het gekozen geluid en om je favoriete instellingen te vinden. Voor het beste resultaat adviseren de makers de app met een bluetooth-speaker of bluetooth-oordoppen te gebruiken, maar zonder kan natuurlijk ook. Na 21 dagen geef je de makers feedback via deze enquête. Onder alle mensen die de enquête hebben ingevuld verloten wij drie keer een jaarabonnement op FWD Magazine. Heb je vragen over het gebruik van de app? Je kunt met de ontwikkelaars in contact komen via info@sleepsation.nl.

SleepSation

Reacties (1)