Genesis Technologies lanceert Agath spiegel-TV

09 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Agath-spiegel-TV

Wanneer je erg veel belang hecht aan een stijlvol interieur en daar een grote televisie met groot zwart beeldscherm niet echt in vindt passen dan is deze spiegel-TV wellicht interessant. Het Belgische bedrijf Genesis Technologies toont op ISE (Integrated Systems Europe, de grootste technologiebeurs van Europa) de Agath spiegel-TV.

Wanneer je erg veel belang hecht aan een stijlvol interieur en daar een grote televisie met groot zwart beeldscherm niet echt in vindt passen dan is deze spiegel-TV wellicht interessant. Het Belgische bedrijf Genesis Technologies toont op de ISE (Integrated Systems Europe, de grootste technologiebeurs van Europa), welke eind deze maand van start gaat in Amsterdam, de Agath spiegel-TV die dient als spiegel en als TV.

In de “uit-stand” is de Agath spiegel-TV een stijlvolle spiegel, aangepast aan het interieur waar het toestel geïntegreerd is. In de “aan- stand” geniet je van HD-beeld, zonder last te hebben van een overblijvend spiegel-effect. Met dit toestel biedt het Franse technologie-bedrijf Agath naar eigen zeggen de enige echt spiegel-TV op de markt aan die ook nog hoge kwaliteit behoudt. Daar waar andere merken een TV plaatsen achter een spiegel waardoor je, als het toestel uitstaat, toch nog de contouren van de TV ziet, zorgt Agath ervoor dat je echt ofwel een spiegel ofwel een TV hebt. Specificaties over het TV gedeelte zijn nog niet bekendgemaakt.

De Agath spiegel-TV wordt in de Benelux exclusief verdeeld door Genesis Technologies, een Belgisch bedrijf met vestigingen in verschillende Europese landen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)