Batibouw 2021: De ideale plek om te starten met een slim huis

04 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
Batibouw 2021

Dit weekend staat Batibouw 2021 gepland. De grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers.

Gaat FWD de bouw in? Nee hoor, maar domotica en smarthome is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de bouwsector. En fabrikanten spelen daar handig op in. Heb je een klus die je dit jaar wil gaan doen? Denk je na over renovatie of wil je een nieuwe inrichting? Waarom maak je je huis dan niet meteen klaar voor de toekomst?

Domotica wordt de standaard

Domotica zit in alles verweven tegenwoordig. Of het nu gaat om de keuken, de badkamer, de zonwering of de dakramen. En ook apparaten als de koelkast, een oven, een kraan of je rolgordijnen zijn steeds vaker voorzien van slimme functies of zijn te verweven in een geautomatiseerd huis. Op Batibouw 2021 vind je dan ook diverse fabrikanten die hun slimme producten  aan het publiek tonen.

Batibouw 2021 is dit jaar volledig virtueel vanwege de huidige crisis. Je kunt de exposanten dus rechtstreeks bij jouw thuis ontmoeten via je beeldscherm. Van 27 februari tot en met 7 maart 2021 heb je de mogelijkheid om de producten van de exposanten te zien op het platform, maar kun je ook gelijk virtueel een gesprek aangaan met de exposanten om jouw persoonlijke project te bespreken. Zo kun je onder andere in gesprek met Samsung om te kijken wat hun Infinite Line ovens met SmartThings-ondersteuning voor jou kunnen betekenen. Kijk op de lijst van exposanten om te kijken waar jouw interesse naar uit gaat.

Direct in contact met de exposanten

Om toegang te krijgen tot Batibouw virtual moet je je (gratis) registreren op de website. Op het virtual platform krijg je ondersteuning van een virtuele assistent om je naar de producten en diensten te leiden waar je geïnteresseerd in bent. Alle info staat op één plek en gaat je interesse ergens naar uit? Je kunt direct met elke exposant live het gesprek aangaan via een chat of videogesprek. Batibouw 2021 is de ideale plek om jouw huis klaar te maken voor de toekomst.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)