Windows 8 en Windows Phone 8 synchroniseren met applicatie

29 oktober 2012 1 Minuut 1 Reacties
Windows-Phone-app

Windows 8 voor tablets, laptops en PC's is sinds vorige week te koop en Windows Phone 8 voor smartphones zal vandaag officieel gelanceerd worden door Microsoft. Om ervoor te zorgen dat al je bestanden en media gesynchroniseerd worden tussen een Windows 8 en een Windows Phone 8 apparaat heeft Microsoft vandaag een nieuwe applicatie gelanceerd.

De applicatie is gratis te downloaden in de Windows Store en kan geïnstalleerd worden op alle versies van Microsoft’s nieuwe besturingssysteem, waaronder Windows RT. Eenmaal geïnstalleerd is het mogelijk op content als video’s, muziek en foto’s te synchroniseren met je smartphone die op Windows Phone 8 draait. Ook moeten applicaties en gegevens van applicaties eenvoudig uit te wisselen zijn. Je kunt deze media simpelweg overzetten of synchroniseren en ook andersom, vanaf je smartphone richting je tablet, laptop of PC is mogelijk.

De applicatie is helaas niet geschikt voor eerdere versies van het besturingsssyteem. Microsoft presenteert de mobiele versie van het besturingssysteem vanavond en de eerste toestellen met Windows Phone 8 moeten binnenkort in de winkels verschijnen.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe features en functies binnen het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, en alle verschillende versies die uitgebracht worden, vind je in onze Windows 8 Gids.

Reacties (1)