UPC Horizon TV app voor Android verschijnt in het najaar

07 mei 2013 1 Minuut 2 Reacties
UPC-Horizon-app

UPC lanceerde in september van vorig jaar de Horizon TV applicatie waarmee abonnees van de kabelprovider onder meer live tv kunnen kijken op een tablet of smartphone. De app werd in eerste instantie echter alleen voor de iPhone en iPad gelanceerd maar UPC gaf aan te verwachten dat de Android applicatie begin 2013 uitgebracht zou worden.

Lancering Android app in najaar

We mogen wel zeggen dat begin 2013 zo goed als voorbij is dus we hebben UPC gevraagd naar de vorderingen wat betreft de Horizon TV Android app. Ronald Sutmuller, woordvoerder van UPC, laat ons weten dat er nooit een exacte introductiedatum van de Android app genoemd is om misverstanden te voorkomen. Wel is in september aangegeven dat men een introductie in begin 2013 verwachtte. Nu wordt echter een streefdatum in het najaar van 2013 gehanteerd maar van een vertraging wil Sutmuller niet spreken. Bezitters van een Android toestel moeten voorlopig dus nog geduld hebben.

Horizon TV app

Naast live tv kijken biedt de Horizon TV applicatie nog meer interessante features voor klanten die een digtale tv-abonnement hebben. Zo kunnen gebruikers bladeren door de UPC On Demand catalogus, trailers en informatie over films bekijken, programma’s terugkijken via Programma Gemist, de actuele tv-gids bekijken en opnamen inplannen via de digitale videorecorder in de mediabox.

De Horizon TV app is momenteel gratis te downloaden in de Apple App Store en is geschikt voor zowel de iPhone als iPad.

Reacties (2)