Archos presenteert Archos Access 57: budgetsmartphone voor minder dan 80 euro

24 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Archos Access 57

Archos heeft de Archos Access 57 gepresenteerd. De nieuwe smartphone met een scherm van 5,7-inch is voorzien van een zeer scherpe prijs.

De Archos Access 57 heeft een 5,7-inch scherm in een resolutie van 960 bij 480 pixels in een beeldverhouding van 18:9. De smartphone is voorzien van een quad core-processor op 1.4 GHz met 1 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen.  Weinig indrukwekkende specificaties natuurlijk, maar dat is terug te zien aan de prijs. De Archos Access 57 is voor minder dan 80 euro verkrijgbaar. Vanwege het lage werkgeheugen van 1 GB draait de smartphone gelukkig wel op Android Oreo Go en wordt het gebundeld met verschillende Go-apps, zodat het toch nog enigszins werkbaar blijft op deze smartphone.

Complete smartphone voor een lage prijs

Verder is de telefoon voorzien van twee camera’s. Aan de achterzijde vind je een camera van acht megapixel en aan de voorzijde een twee megapixel selfiecamera. De batterij heeft een capaciteit van 2.400 mAh en verschillende poorten, slots en sensoren zijn ook aanwezig. Je kunt twee simkaarten plaatsen, er is bluetooth, gps, wifi, een 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting, g-sensor, usb en zelfs een fm-radio.

Al met al is de Archos Access 57 een complete smartphone voor een zeer lage prijs. Vanaf oktober is die op de markt beschikbaar voor een adviesprijs van 79,99 euro. Meer informatie over dit toestel vind je op de website van Archos.

Reacties (0)