Quartz AV gaat samenwerking aan met Leon Speakers in Benelux

11 mei 2023 1 Minuut 0 Reacties
Leon Speakers

Quartz AV, een toonaangevende distributeur van high-end audiovisuele apparatuur, kondigt met trots haar nieuwe partnerschap aan met Leon Speakers, de Amerikaanse fabrikant van handgemaakte, design-gedreven AV-producten. Met dit partnerschap zal Quartz AV de innovatieve en aanpasbare luidsprekers en technologische oplossingen van Leon Speakers distribueren naar residentiële en commerciële ruimtes in de Benelux.

Leon Speakers heeft een reputatie opgebouwd met innovatieve en artistieke luidsprekeroplossingen die geavanceerde technologie combineren met een elegant design. De creatieve en op maat gemaakte oplossingen van het bedrijf stellen huis- en bedrijfseigenaren in staat om geavanceerde audio- en audiovisuele systemen te integreren in hun woon- en werkruimten, zonder in te boeten aan stijl of functionaliteit.

“We zijn verheugd om samen te werken met Leon Speakers om hun unieke en innovatieve audio- en audio visuele oplossingen met succes naar de Benelux te brengen,” zegt Erwin van der Putten, mede-eigenaar van Quartz AV. “Bij Quartz AV is het onze missie om producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten. De producten en technologieën van Leon Speakers sluiten perfect aan bij onze ambities.”

Met de toevoeging van Leon Speakers aan haar portfolio kan Quartz AV haar aanbod verder uitbreiden om klanten beter te voorzien van de ultieme audio- en visuele oplossingen.

“Quartz AV is een vertrouwde partner in de high-end audiovisuele industrie en we zijn verheugd om hen als onze distributeur in de Benelux te hebben”, zegt Noah Kaplan, oprichter en president van Leon Speakers. “Bij Leon is creativiteit onze cultuur. We zijn gepassioneerd over het ontwerpen en met de hand maken van producten, die een ruimte stijlvoller maken en tijdloos zijn. In Quartz AV hebben we een fantastische creatieve partner gevonden om de Benelux te voorzien van gepersonaliseerde, functionele oplossingen die er fantastisch uitzien en zeer goed klinken.”

Meer informatie

Voor meer informatie over Quartz AV en haar productassortiment kunt u terecht op https://quartz-av.com.  Voor meer informatie over Leon Speakers kunt u terecht op https://www.leonspeakers.com/.

Reacties (0)