User profile

0
boysenm
Member for 2 jaar

boysenm questions and answers

Gestelde vragen (1)

3Reacties
Receivers en versterkers Door boysenm

Vragen over eARC ondersteuning apparaten?

Gegeven antwoorden (1)

boysenm

boysenm
05 augustus 2019 om 13:04

Beste,

 

Alvast bedankt voor het antwoord.

Dus als ik het goed begrijp is dit een HDMI-box waar ik alle toestellen op aansluit (alsook een HDMI kabel van de tv voor de eARC), en ik vertrek naar mijn receiver voor de audio? Eigenlijk een beetje een splitter voor beeld en geluid?

Hoe wordt de output naar de tv voorzien vanuit dit bakje? Of kan ik deze dan allemaal koppelen met de Logitec controller?  Neem nu: ik wil apple Tv activeren, ik druk op de Harmonie op de apple tv functie, dan wordt de tv ingeschakeld, voorzien van de juiste input, en wordt de receiver ingeschakeld en geschakeld naar de juiste input? Kan ik dit zo bekijken?

Is inderdaad jammer om mijn receiver weg te doen (die perfect de HD-codecs aankan) moet vervangen door een nieuwe versie als dit totaal niet nodig is.

Dus op dit bakje op dit bakje kan ik ook binnenkomen met de blue-ray speler en zo? De lipsync moet dan wil nog manueel worden aangepast?

Hier ben ik momenteel redelijk op de sukkel.

Als ik de Apple Tv gebruikt moet ik hem op 1 waarde instellen, en telkens ik switch naar de Xbox, of de telenet box moet ik terug andere waardes instellen. Ik weet niet wat hiervan de reden is, maar het is echt een probleem.  De receiver is een Pioneer VSX 820. Ik heb vooral problemen met de XBOX one S. De telenet en apple TV liggen zeer dicht bij elkaar. op de Xbox zit een grote vertraging.

 

EDIT:

Nog even wat opzoekingswerk gedaan over de 4Kvertex2, dit toestel kost wel 400 euro. Een nieuwe receiver (zoals bovenstaand genoemd) kost er 500 euro.. Dit is maar een verschil van 100 euro, zo heb ik een nieuw, zuiniger toestel met ook alle nieuwste standaarden op gebied van video/audio gebied? toch? Moest die HDFury verkocht worden voor zo'n 200 euro, dan pas is het interessant. Denk ik toch?

Of ben ik mis?