Gebruikersprofiel

243
Bart de la Fosse
Lid sinds 5 jaar

In het gebruikersprofiel vind je de laatste 10 gestelde vragen en de laatste 20 gegeven antwoorden van de betreffende gebruiker. Daarnaast toont het getal in de profielfoto het aantal stemmen dat de gebruiker gekregen heeft voor antwoorden. Wil je zelf ook een gebruikersprofiel? Maak dan een account aan.

Bart de la Fosse vragen & antwoorden

Gestelde vragen (0)

Gegeven antwoorden (1042)

Antwoord geplaatst bij App van nummi werkt niet meer?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
22 oktober 2021 om 13:25

Dat is natuurlijk vervelend als je spel dat je al lang speelt niet meer werkt. We hebben helaas niet direct een oplossing voor je. Het is een zeer specifieke vraag die vooral thuishoort bij Nummi zelf. Spijtig om te lezen dat de helpdesk je niet verder helpt :(

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
22 oktober 2021 om 12:20

Ha Frans,

Nee dat zal niet gaan. Ik vond een topic elders op internet wat voor jou interessant kan zijn om te lezen. Je vindt het hier: https://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=244994

Antwoord geplaatst bij Usb isolator nodig?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
04 oktober 2021 om 22:01

De enige die kan beantwoorden of iets dergelijks meerwaarde heeft in jouw situatie ben jij zelf. Er zijn meerdere mogelijkheden die wellicht voor ongewenste bijgeluiden kunnen zorgen. Het is echt afhankelijk van jouw specifieke situatie. Als je het echt wilt weten, dan is het een kwestie van proberen. Dus...laptop/desktop aan, horen wat je ervaart en eventueel een dergelijke oplossing proberen ;-)

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
04 oktober 2021 om 21:38

Het antwoord is kort, maar duidelijk: nee. Dit kan alleen met de Denon AVR av-receiver.

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
14 september 2021 om 11:39

Mijn collega Jamie Biesemans formuleerde het volgende voor je:

"Het antwoord is 'neen'. Een speler stuurt het ruwe audiosignaal naar de receiver (of AV-processor). Die moet het omzetten naar meerkanaals digitale stromen die naar de DAC's in de receiver worden gestuurd. Dat gebeurt met de Dolby Atmos-decoder, die de juiste audio aan het juiste kanaal koppelt (dit geluid moet links, dit geluid zit boven-rechts-vooraan en beweegt naar boven-links-achteraan, etc eenvoudig gesteld - in realiteit is het met Atmos heel complex wegens deels objectbased). Bij zo'n speler als de Panasonic is er wel een decoder aan boord, maar enkel voor oudere formaten (zoals Dolby Digital en DTS) én dan eigenlijk eerder voor SACD 5.1. Het idee is dat je in dat scenario je speler direct op eindtrappen of versterkers aansluit. Heel niche. Wil je Dolby Atmos of DTS:X, dan moet je dus een nieuwere receiver of processor in huis halen."

Antwoord geplaatst bij Haperend geluid BR speler?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
27 augustus 2021 om 13:12

Aangezien je aangeeft dat het gebeurt bij afspelen van muziek op blu-ray: ligt het niet aan de specifieke schijfjes die je gebruikt? Andere HDMI-kabel al geprobeerd? Wordt de speler mss te warm (stof?)?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
18 augustus 2021 om 18:46

Leg je casus voor aan de retailer waar je hem beoogt aan te schaffen. Een goede winkel denkt met je mee en is vast bereid mee te denken en je definitief uitsluitsel te geven of e.e.a. zal werken in de praktijk.

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
25 juli 2021 om 15:53

Dit zijn twee hoofdtelefoons die primair voor verschillende doelen zijn ontworpen. De Audeze richt zich op vooral op gamers, terwijl de Yamaha meer voor muziek is ontworpen. De vraag is wat je ermee precies mee wilt gaan doen en welke aspecten jij belangrijk vindt waardoor een van de twee door jou als "beter" wordt ervaren.

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
22 juli 2021 om 12:02

Wellicht weet de enthousiaste doe-het-zelver een en ander aan de praat te krijgen. De Zigbee-hub zal in ieder geval een constante verbinding nodig hebben met het internet. Het voert te ver om uitgebreid in te gaan over de wijze waarop dit wellicht kan worden gerealiseerd. Op het internet zijn wel artikelen te lezen waarin mensen "slimme" mogelijkheden creëren voor hun kampeermiddel.

Antwoord geplaatst bij MQA cd’s ervaringen?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
21 juni 2021 om 12:12

We hebben al enige tijd geleden een achtergrondartikel over MQA gepubliceerd. Wellicht vind je het leuk om het nog eens te lezen: https://fwd.nl/beeld/mqa-master-quality-authenticated-is-en-hoe-speel-af/

Er is een hoop te doen rond MQA. Doe maar eens een rondje Google voor de meningen van velen. Onze lezers worden ook van harte uitgenodigd om hier hun ervaringen te delen.

Antwoord geplaatst bij Outlook app verwijderde mails?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
16 juni 2021 om 12:27

Dit is een zeer specifiek probleem waar we niet direct een tip voor hebben. Wie helpt Niels verder? Je bent van harte uitgenodigd een reactie te plaatsen!

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
14 juni 2021 om 11:15

Luidsprekers van Bose zijn in het algemeen gemaakt om te gebruiken met een bijbehorende versterker van Bose. Gebruik met andere componenten raden wij niet aan omdat dit mogelijk zelfs tot schade kan leiden aan de apparatuur.

Antwoord geplaatst bij loewe bild 7 versus loewe bild v?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
09 juni 2021 om 18:19

Mijn collega Eric gaf in onze virtuele wandelgangen het volgende voor je mee Frans: "Eigenlijk valt daar momenteel niks over te zeggen. De bild v moet nog uitkomen en vervangt de bild 5 reeks. De vervanger van de bild 7 is de bild s, en die is alleen in 77 inch beschikbaar."

Antwoord geplaatst bij Veiligheid updates vervallen?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
25 mei 2021 om 11:20

Beste Ludo,

Het is niet mogelijk om als consument individueel een veiligheidsupdate te bekomen als de ondersteuning voor het toestel komt te vervallen. Het is dan idd wijs om uit te kijken naar een ander exemplaar. Ik begrijp dat je een iPhone SE hebt overwogen, maar het scherm is idd wat kleiner. Er zijn ook modellen van Apple met een groter scherm, maar die vallen in een andere prijsklasse en die lijk je niet te hebben overwogen (budget?). Dan is bij Android blijven een logische keuze. We hebben recent een overzicht gemaakt met de beste toestellen van dit moment. Je bent geen zware gebruiker, dus het hoeft geen high end toestel te zijn. Neem een kijkje bij het artikel.

https://fwd.nl/mobile/de-beste-smartphones-van-dit-moment/

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
19 mei 2021 om 13:13

Dank voor je suggestie Victor. Ik ga bespreken aan de redactietafel of er/wat de mogelijkheden zijn.

-update- we kunnen het voor nu niet beloven, maar we gaan serieus bekijken of we het kunnen realiseren. Houd er wel rekening mee dat we even tijd nodig hebben hiervoor ;-)

Antwoord geplaatst bij Android mobiel en high res muziek?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
14 mei 2021 om 18:46

Ook diverse Android-toestellen ondersteunen hi-res audio, waaronder dat van jou. Veel luisterplezier!

Antwoord geplaatst bij Audio streamen in huis?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
11 mei 2021 om 18:25

Je zou eens kunnen kijken naar de C338 van NAD. Mogelijkheden voor je platenspeler, streamen en nog veel meer is mogelijk. Of kijk even of de Marantz NR1200 iets voor je is. Die hebben we enige tijd geleden op de testbank gehad: https://fwd.nl/audio/review-marantz-nr1200-stereoreceiver-goede-stereoprestaties-gecombineerd-met-hdmi/

Succes met het maken van je keuze!

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
06 mei 2021 om 11:46

Je gebruikt of de soundbar voor het geluid, of de receiver. De soundbar in een 5.1 set-up gebruiken als center zal er idd wss voor zorgen dat het gewoon niet goed klinkt. In het geval dat je ook nog andere speakers gaat aansluiten bij de soundbar wordt je 5.1 set up idd zo'n beetje overbodig.

Antwoord geplaatst bij Hoe krijg ik beeld op pc via LSC app?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
03 mei 2021 om 12:21

Nog even op de redactietafel besproken. Gebruik je BlueStacks wellicht? Kijk in dat geval even hier voor mogelijke oplossingen: https://support.bluestacks.com/hc/en-us/articles/360035514651-Troubleshooting-camera-issues-on-BlueStacks-4

Antwoord geplaatst bij Hoe krijg ik beeld op pc via LSC app?

Bart de la Fosse

Bart de la Fosse
03 mei 2021 om 12:04

Wij zijn niet op de hoogte van een officiële "app" voor de PC. Mijn vermoeden is dat je een emulator oid gebruikt. Voor ons is het lastig om aan te geven wat er eventueel aan de hand is eerlijk gezegd. Check vooral nog even alle instellingen van het programma dat je gebruikt voor zover nog niet gedaan.