Android

Tablet wifi verbinden via google werkt niet

Hoi! Vaak als ik mijn tablet met de wifi wil verbinden, moet ik de voorwaarden accepteren via google. Maar deze google pagina laadt nooit, omdat de tablet nog geen wifi heeft. Hoe kan ik deze voorwaarden wel accepteren als ik nog geen wifi heb??

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (2)

Bart de la Fosse
01 augustus 2020 om 15:36

Dit zou niet moeten hoeven. Je maakt met je tablet verbinding met de wifi van je router. Dit staat in principe los van je browser die je opstart NADAT je de verbinding hebt gemaakt. Wat heb je voor modem/routercombi?Heb je iets van Google staan (Nest Wifi)? Hoe gaat het met andere apparaten? Als het alleen je tablet betreft waarmee dit gebeurt dan weet je in ieder geval meer over de herkomst van het probleem.

0

Anoniem
03 augustus 2020 om 14:38

Het gaat over wifi netwerken buitens huis, dus openbare netwerken waarbij je de voorwaarden moet accepteren. Bij apple apparaten opent er automatisch een pagina waarop je kan accepteren, maar bij de android tablet krijg je een melding om “in te loggen bij het wifi netwerk” als je daar op klikt, opent er een google pagina om de voorwaarden te accepteren. Deze pagina laadt dus elke keer niet..

0