Android

Tablet voor voornamelijk foto’s en e reader?

Hoi,

Ik wil een tablet gebruiken om in eerste instantie foto’s te beoordelen die ik gemaakt heb. Dus dat ik hem ook meeneem naar locatie op daar ter plekke de gemaakte foto groter te bekijken. En later nadat ik ze via de pc bewerkt heb, kunnen presenteren.

En daarnaast wil ik de tablet voornamelijk als e reader gebruiken. En ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik denk zelf dat ik iig een 9inch of groter wil. En android. Ik heb zelf de yarvik noble gezien. En qua prijs wil ik ook in die range blijven. Maar nog een paar opties zou fijn zijn.

Wat zouden jullie aanraden?

Groet edwin

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (5)

Martijn Chel
10 februari 2014 om 10:17

Hoi Edwin,

Welke Noble tablet vind je interessant? Voor onder de 200 euro is er op het gebied van 9- of 10-inch tablets niet heel veel te krijgen, zeker niet wanneer je een goed display wilt hebben voor het bekijken van foto's. De meeste tablets met dit formaat en in deze prijsklasse bieden ongeveer dezelfde kwaliteit. 

Je kunt nog kijken naar bijvoorbeeld de Asus Memo Pad 10 en de Acer Iconia A3. Die bieden iets meer kwaliteit maar zijn ook iets duurder.

0

edwin1982
10 februari 2014 om 13:33

Bedankt voor je reactie. Het was een typefoutje, ik bedoelde €300.

Ik had de

YARVIK TAB09-410 NOBLE 9.7

Gezien. Asus is ook interesant om te overwegen.

Groet edwin

0

Martijn Chel
10 februari 2014 om 13:45

Ok, dan zijn er meer opties. Ik zou dan ook de LG G Pad 8.3 en de Asus MeMO Pad FHD overwegen. Mooie apparaten, vooral qua display.

0

edwin1982
10 februari 2014 om 20:23

Tnx super bedankt!! Die asus is nu een aanbieding, en zit zelfsxeen speciaal foto programma op. Dat geeft ook al aan dat het een goede is voor foto's. Dus morgen maar even in de winkel kijken...

Laat wel even weten hoe het afloopt..

Gr edwim

0

Martijn Chel
10 februari 2014 om 20:35

Top. Succes!

0