Android

Google play services werkt niet meer?

Ik stel misschien een vraag die al behandeld is maar kom er gewoon niet uit. Sinds enige tijd doet Google play services het niet meer. Daardoor kan ik b.v. Gmail, Candy Crush enz niet meer gebruiken. Er wordt steeds naar Google play services gevraagd. Ik ben naar instellingen-app-google play services gegaan en heb geprobeerd de updates te verwijderen. Ik krijg dan de melding dat Google play services niet verwijderd kan worden. Ook is de app Play Store weg. Als ik hem probeer te installeren dan krijg ik de melding dat het al geĂ¯nstalleerd is. Ik weet het niet meer. Kan iemand mij duidelijke instructies geven? Alvast bedankt!

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (1)

Anoniem
09 augustus 2020 om 14:03

Nu ben ik niet zo gewend met Android toestellen, maar kan mij voorstellen dat je er gek van wordt. Ik heb al eerder een samsung android gezien die uit zichzelf ( waarschijnlijk na een update) allerlei toepassingen zelf afsloot. Ik heb toen ( hoe bewerkelijk het ook was) de samsung naar fabrieksinstellingen gezet en alle apps weer ge-update en ook het internet bankieren weer geherinstalleerd. Soms kom je eruit, maar ook vaak denk je dan maar een nieuwe. Succes!

0