Contact

14 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties

Wearablesmagazine.nl is een online magazine met het laatste nieuws en uitgebreide reviews over nieuwe wearables, applicaties en platformen.

Daarnaast geven we advies voor de aankoop van wearables, kun je bij ons terecht voor tips voor het instellen en gebruik van wearables en bieden we een platform waar wearablegebruikers vragen kunnen stellen en beantwoorden.

FWD Media

Wearablesmagazine.nl is een onderdeel van FWD Media.

Team

Hoofdredacteur: Martijn Chel

Het team van Wearables Magazine bestaat naast Martijn Chel uit onderstaande personen die regelmatig of zo nu en dan artikelen schrijven en reviews publiceren;

Eindredacteur en editor: Wesley Akkerman
Editor: Tom Dijkema
Editor: Bart Vuijk
Editor: Jim Pedd

Contact en adverteren

Voor contact met de redactie kun je een e-mail sturen naar: info[at]wearablesmagazine.nl
Via e-mail wordt geen antwoord gegeven op vragen met betrekking tot het instellen of aanschaffen van wearables. Deze vragen kun je in onze vraagbaak plaatsen.

Adverteren: Adverteren op Wearablesmagazine.nl is mogelijk op verschillende manieren, en in diverse formaten. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Zelf interessant nieuws? Wearablesmagazine.nl plaatst uit principe geen persberichten één-op-één over op de website, maar maakt wel gebruik van persberichten om voor bezoekers interessante artikelen te schrijven. Persberichten en andere redactionele stukken kunnen direct worden gestuurd naar: 
redactie[at]wearablesmagazine.nl

Wil je zelf meeschrijven als editor voor onze website? Mail dan naar: 
editor[at]wearablesmagazine.nl

[form id=”1″]


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)