Spotify nu beschikbaar voor de Samsung Gear S3

19 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
spotify-gear-s3

Eigenaars van de Samsung Gear S3-smartwatch kunnen vanaf nu de applicatie Spotify downloaden voor het slimme horloge. De app is ook te downloaden voor de mensen die gebruikmaken van de Samsung Gear S2.

Download Spotify voor de Gear S3 en Gear S2

Goed nieuws voor de eigenaars van de Samsung Gear S2 en de Samsung Gear S3, die tevens beschikken over een abonnement op de muziekstreamingdienst Spotify. Die dienst heeft namelijk een Tizen-applicatie uitgebracht, waardoor het mogelijk is de streamingdienst te gebruiken op je Samsung Gear S-smartwatch. Je vindt de app nu in de Galaxy App Store. Je opent de app Gear Manager en scrolt een beetje naar beneden, waar je kunt aangeven dat je meer apps wil zien. Vervolgens voer je een zoekopdracht naar de dienst uit.

Heb je dat gedaan, dan tap je op Installeren. De app is 1,71MB groot en neemt dus heel weinig ruimte in beslag. Met Spotify op je Samsung Gear S2 of Samsung Gear S3 is het mogelijk de muziekstreamingdienst te bedienen vanaf je pols. Naast de bediening voor de muziekspeler, kun je ook afspeellijsten bekijken en aanzetten, gebruikmaken van Discover Weekly en op zoek gaan naar nummers die je wil horen. Ook kun je binnen de instellingen van de app het één en ander instellen, zoals dat je alleen wil streamen over wifi, bijvoorbeeld.

Lees ook onze hands-on met de Samsung Gear S3.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)