Pokémon Go komt zeker nog naar de Apple Watch

18 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
apple-watch-pokemon-go

Pokémon Go zal nog in 2016 verschijnen op de Apple Watch. Dat is bekendgemaakt nadat er geruchten verspreid werden over dat de app geannuleerd zou zijn.

Liefhebbers van Pokémon Go begonnen zich in de afgelopen tijd enigszins zorgen te maken over de release van de app voor de Apple Watch. Apple kondigde in september weliswaar aan dat de applicatie ook naar de Apple Watch smartwatch zou komen, maar tot op heden bleef de release uit. Ook verschenen er meerdere geruchten dat de app er helemaal niet meer zou komen voor de Apple Watch. Niantic geeft nu duidelijkheid.

Pokémon Go komt toch naar Apple Watch

Nadat in de laatste dagen meermaals werd gesproken over dat de app om virtuele monstertjes te vangen niet meer naar de Apple Watch zou komen, heeft Niantic nu voor opheldering gezorgd rondom die geruchten. Via Twitter lieten de makers van de populaire game weten dat de applicatie voor de Apple Watch binnenkort beschikbaar komt. Wanneer dat precies zal zijn, is nog even afwachten. Maar zeer waarschijnlijk zal de app nog dit jaar te spelen zijn op de Apple Watch.

De Pokémon Go-applicatie werd overigens al ruim drie maanden terug tentoongesteld. Apple liet de applicatie zien tijdens een Apple-presentatie. Toentertijd werd direct bekend dat Pokémon Go op de Apple Watch gekoppeld zal worden aan de fitnesscapaciteiten van het slimme horloge, zonder dat de iPhone daarvoor nodig is. Op die manier wilde Niantic ervoor zorgen dat mensen niet constant op hun smartphone staren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)