LG Watch Urbane 2nd Edition draait op Marshmallow

16 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
lg-watch-urbane-2

De LG Watch Urbane 2nd Edition draait op een speciale versie van Android Wear, namelijk Marshmallow. En daardoor zijn er dingen anders. Zo moet je nu per app toestemming geven om gebruik te maken van een specifieke functie, op het moment dat die hem wil gebruiken.

Marshmallow te vinden op LG Watch Urbane 2nd Edition

Aangezien je ook kunt bellen met de LG Watch Urbane 2nd Edition, leefde de gedachte dat Google een speciale versie van Android Wear zou hebben moeten maken voor de hardware, waar dus meer mee mogelijk is dan de Android Wear-versies die je nu op de smartwatches vindt. En wat blijkt: het klopt. De LG Watch Urbane 2nd Edition draait op Android Wear 1.4.0.2377376 met Android 6.0 Marshmallow. En dat betekent dat er een aantal dingen veranderd zijn, die we hieronder met je doornemen.

  • Het icoontje voor spraakbesturing is aangepast en heeft nu dezelfde gekleurde Google-microfoon in plaats van een rode G
  • Er is nu een app om mee te bellen
  • Er zijn opties voor het mobiele telefoonnetwerk
  • Je kunt je contactenlijst bereiken via de app om mee te bellen
  • Je moet toestemming per app geven wanneer ze een specifieke functie van je smartwatch willen gebruiken (en kenmerkende feature van Android 6.0 Marshmallow)

Hoewel deze veranderingen natuurlijk goed zijn en Android Wear daarmee uitgebreider aanvoelt, is het ook zo dat je meer in te stellen hebt wanneer je een nieuwe smartwatch (met Marshmallow) aanschaft en voor het eerst gebruikt. Wanneer deze update naar andere Android Wear-horloges komt, is niet bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)