‘Huawei gaat een nieuwe smartwatch aankondigen’

05 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-Watch-review-5

Op dit moment wordt er druk gespeculeerd wat de Chinese fabrikant Huawei zal gaan aankondigen tijdens zijn presentatie op de CES 2016-beurs in Las Vegas. Of de fabrikant überhaupt een smartwatch gaat aankondigen, is echter nog niet zeker.

Gaat Huawei een nieuwe smartwatch aankondigen?

De CES-beurs is begonnen in Las Vegas en dat betekent dat we deze week veel aankondigingen voorbij zullen zien komen. Ook een hoop presentaties, waaronder die van de Chinese fabrikant Huawei, bekend van onder meer de Huawei Watch en enkele succesvolle phablets en smartphones. De fabrikant heeft nu een teaser uitgebracht, waaruit wordt opgemaakt dat er gewerkt wordt aan een nieuwe smartwatch. Op de afbeelding, die je hieronder kun bekijken, kun je in elk geval niets zien dat lijkt op een (slim) horloge.

Wel zien we een rond object, wat mogelijk een rond scherm kan zijn voor de nieuwe smartwatch. Daarnaast wordt het woord `fashion` of `mode` ook vaak gebruikt in combinatie met smartwatches, zodat die apparaten de term `gadgets` kunnen overstijgen. Eerder kwam al wel naar buiten dat de Chinese fabrikant werkt aan twee nieuwe versies van zijn eigen Watch, waaronder eentje die speciaal bedoeld is voor vrouwen of mensen met een dunne pols. Deze Watch zou een stuk smaller en dunner zijn, maar geen andere hardware krijgen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)