Guess Connect met Android Wear 2.0 aangekondigd

20 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
guess-connect-android-wear

Guess heeft maandag de Guess Connect met Android Wear 2.0 aangekondigd. De smartwatch zal in twee verschillende formaten verschijnen. De slimme horloges worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon Wear 2100-chip en komen in verschillende kleuren uit.Dit is de Guess Connect

Guess heeft aangekondigd dat er twee versies van de Guess Connect met Android Wear 2.0 zullen verschijnen. Eén versie zal 44 millimeter groot zijn, terwijl de andere 41 millimeter groot moet worden. Met de verschillende formaten wil het merk slimme horloges aanbieden voor zowel mannen als vrouwen (of mensen met grotere of kleinere polsen). Onder de motorkap zit de speciaal voor smartwatches ontwikkelde Qualcomm Snapdragon Wear 2100-chip. Verder weten we qua hardware weinig over de modellen, die je hierboven kunt zien.

We weten dat de smartwatches in een aantal verschillende kleuren zullen verschijnen, waaronder marineblauw, goud en zilver, met allerlei extra`s in de vorm van edelstenen. In combinatie met de verschillende wijzerplaten zouden er meer dan honderd combinaties gemaakt kunnen worden qua stijl, waardoor er altijd wel eentje bij je past. De Guess Connect moet aan het einde van het jaar verschijnen. Later deze maand zal het merk meer bekendmaken over de specificaties van de producten, waarschijnlijk tijdens het evenement Baselworld 2017.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)