Apple Watch mogelijk beperkt leverbaar tijdens lancering

24 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
apple-watch-zijkant

Hier in Nederland hebben we er weinig last van, maar wanneer de Apple Watch straks uitkomt, is-ie mogelijk beperkt beschikbaar. Maar dit is niets waar Apple geen rekening mee zou hebben gehouden.

Beperkte beschikbaarheid Apple Watch tijdens lancering

Vlak voor de lancering van een nieuw Apple-product, duiken er vaker geruchten op over een eventuele beperkte beschikbaarheid. Dat was ook het geval met de iPhone 6 Plus: Apple zou maanden nodig hebben om de productie op peil te krijgen. Wereldwijd gezien was dat misschien wel zo, maar uiteindelijk vallen de situaties wel mee. Nu de Apple Watch over vijf weken uitkomt, zien we soortgelijke berichten. Maar dan een graadje erger: Apple zou op alle punten van ontwikkeling productieproblemen tegenkomen. Als dat maar goed gaat.

Dit betekent mogelijk dat tijdens de lancering van het slimme horloge, de voorraad beperkt is. Maar het zijn geen problemen die Apple niet aan zag komen, zo claimt een bron, dus wellicht zijn die obstakels ook weer snel verdwenen. De onbekende bron van dit nieuws claimt dat Apple een hoop technologie in een klein apparaat moet proppen en veel van die technologie gebruikt het bedrijf voor het eerst (zoals het oled-scherm). Maar goed, mocht de Apple Watch straks echt niet leverbaar zijn, dan is-ie natuurlijk gewoon, door populariteit, uitverkocht.

Begin maart van dit jaar kondigde Apple de de Apple Watch aan. De Apple Watch is een smartwatch van Apple, die je kunt koppelen aan je iPhone. Het onlangs vrijgegeven iOS 8.2 bereidt je iPhone alvast voor op de lancering van het slimme horloge, wanneer die eind april in een aantal landen, waaronder Duitsland en Groot-Brittannië, uitkomt. Verder kwam dinsdag naar buiten dat de Apple Watch niet helemaal waterdicht is en dat Apple het afraadt het horloge onder water te dompelen. Onduidelijk is wanneer de Watch naar Nederland komt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)