Accessoire Pokémon GO Plus uitgesteld tot september

27 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-plus

De accessoire Pokémon GO Plus, een armband die kan communiceren met het populaire videospel, is helaas uitgesteld en komt nu in september uit. Aanvankelijk stond de release gepland voor de maand juli, maar Nintendo geeft dus aan die deadline niet te halen.

Pokémon GO Plus is uitgesteld

Pokémon GO zou deze maand eigenlijk voorzien hadden moeten worden van een speciale wearable: een bluetooth-armband die kan communiceren met het spel. Deze armband moet ervoor zorgen dat je je telefoon constant in je zak kunt laten tijdens het spelen van de populaire augmented reality-game, aangezien je met de band kunt checken of er een Pokémon in de buurt is en er eentje mee kunt vangen. Maar helaas, de Plus is uitgesteld. Nintendo maakt vandaag bekend dat de Plus-wearable in september moet verschijnen.

Nadat je de Pokémon GO Plus met bluetooth aan je smartphone gekoppeld heb, kan het plezier beginnen. Het lampje wordt blauw wanneer er een beestje in de buurt is. Dan kun je een Pokémon proberen te vangen. Dat doe je door op een knop op de wearable te drukken. Als het lukt, verandert het lampje van kleur. Hij geeft dan een regenboogkleurig patroon te zien. Is het mislukt, dan wordt het lampje rood. Tijdens dit alles kan de smartphone in de zak blijven en dat bespaart een hoop gedoe met snel leeglopende accu`s…


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)