Xiaomi introduceert de Mi Band 3 met 0.78-inch oled-scherm

31 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180531113047_Xiaomi-Mi-Band-3.jpg

Xiaomi heeft de opvolger van de Mi Band 2 gepresenteerd. De Xiaomi Mi Band 3 krijgt een groter oled-scherm van 0.78-inch met een resolutie van 128 bij 80 pixels. Er komen twee verschillende modellen op de markt.

De grootste hit van de afgelopen jaren op het gebied van fitnesstrackers was ongetwijfeld de Mi Band 2 van Xiaomi. De lage prijs in combinatie met de zeer complete app zorgden ervoor dat dit model één van de populairste wearables ter wereld was. We wisten al dat er een nieuwe versie in de maak was, maar vandaag heeft Xiaomi de opvolger gepresenteerd: de Xiaomi Mi Band 3.

Twee verschillende modellen straks beschikbaar

De Xiaomi Mi Band 3 krijgt een groter oled-scherm van 0.78-inch met een hogere resolutie (128 bij 80 pixels) dan het vorige model. Verbinden met de smartphone kan met Bluetooth 4.2. De batterij is een slagje groter met een capaciteit van 110 mAh. Hierdoor zou de batterij twintig dagen mee moeten gaan. Ook komt er een model met nfc-chip op de markt.

Notificaties worden doorgestuurd, zodat je berichten kan lezen. Daarnaast kun je telefoongesprekken beantwoorden. Stappen worden weer bijgehouden, net als de hartslag. Ook krijg je meldingen wanneer je te lang inactief bent geweest.Daarnaast heeft Xiaomi het bandje comfortabeler gemaakt. Daarnaast zou het model nu tot 50 meter waterdicht moeten zijn.

De Xiaomi Mi Band 3 krijgt in China een prijs van 169 yuan, wat omgerekend ongeveer 23 euro is. Het model met nfc-chip komt voor ongeveer 26 euro op de markt. De prijs ligt hiermee iets hoger dan de Mi Band 2, maar de wearable zal nog steeds één van de goedkoopste modellen op de markt zijn. In eerste instantie zal de fitnesstracker beschikbaar zijn in de kleuren rood, zwart en blauw op de Chinese markt. De Mi Band 2 is uiteindelijk ook in de rest van de wereld op de markt gebracht, dus dit zal met de Mi Band 3 ook gebeuren is de verwachting. De fitnesstracker is vanaf 5 juni te koop in China.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)