Video toont geannuleerde Xbox-smartwatch in actie

31 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180122210046_xbox-smartwatch-2.jpg

Op YouTube is er een video verschenen waarin we de geannuleerde Xbox-smartwatch in actie kunnen zien. Helaas zal deze smartwatch nooit worden uitgebracht. Desondanks is het toch tof om te zien wat ooit had kunnen zijn en deze video geeft de beste indruk tot op heden.

Zie de Xbox-smartwatch in actie

Vorige week doken er wederom [link type=”article” id=”12097″ target=”_blank” name=”afbeeldingen“] op van de geannuleerde Xbox-smartwatch. Nu heeft dezelfde persoon, die destijds verantwoordelijk was voor die foto`s, een video online gezet op YouTube, waarin we de smartwatch in werking kunnen zien. We hebben natuurlijk te maken met een prototype, waardoor de functionaliteit van het apparaat beperkt is. Daarnaast valt het scherm constant uit en moet het slimme horloge steeds opnieuw opstarten. Desondanks is het leuk om te zien wat Microsoft ongeveer in gedachte had destijds.

Zo krijgen we een glimp te zien van de interface op de Xbox-smartwatch. Zoals we al op de foto`s konden zien lijkt het menu veel op dat van Windows Phone (een ander geannuleerd project van Microsoft). De enige apps die kort in beeld komen zijn Workouts, Freeplay en Settings. Twee van deze opties spreken voor zich, terwijl Freeplay een beetje mysterieus is. Vlak voordat de smartwatch uitvalt wordt er nog snel gevraagd of de persoon achter de camera gps wil aanzetten of niet. Wellicht was deze modus bedoeld voor algemene activiteitentracking.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)