Special Edition Samsung Gear S3 en Gear Sport nu te koop

02 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180702105747_sansung-gear-s3-special-edition.jpg

De Samsung Gear S3 en Gear Sport zijn nu als Special Edition verkrijgbaar en markeren de eerste samenwerking van Samsung en de PDA Group, de horloge- en sieradendistributeur van bekende merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. 

nbsp;

Special Editions van Samsung Gear S3 en Gear Sport

Met deze samenwerking willen beide bedrijven laten zien dat de smartwatch het niveau van gadget ontstegen is. Aan de hardware onder de motorkap en de mogelijkheden van Tizen is verder niets aangepast, overigens. Via gps houd je bijvoorbeeld nog steeds je loop- of fietsroute bij, terwijl je tegelijkertijd naar Spotify luistert. Maar ook andere apps heb je altijd bij de hand, van KLM, 9292 en Parkmobile tot Buienradar, De Telegraaf en Nu.nl. Met het waterdichte ontwerp is het mogelijk om de Gear Sport te gebruiken voor zwemmen en andere watersporten.

Daarnaast zorgt de grote batterijcapaciteit ervoor dat jouw horloge maar eens in de paar dagen opgeladen hoeft te worden. De Special Editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 399 euro. De Gear Sport is beschikbaar voor 369 euro. De horloges worden geleverd in een feestelijke geschenkdoos en zijn uitgerust met een stalen band, terwijl een losse rubberen of leren band apart wordt meegeleverd. De smartwatches zijn geschikt voor gebruik met Android en iOS.

Voor meer informatie over de producten kun je [link type=”article” id=”8772″ target=”_blank” name=”hier de recensie“] van de Samsung Gear S3 en [link type=”article” id=”12029″ target=”_blank” name=”hier de recensie“] van de Samsung Gear Sport lezen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)